GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Wg tego co się gada. Liderzy jest szansa w tym roku razem z dużym patchem zapowiadanym na końcówkę grudnia.
Kampania to już wiemy dopiero w 2018 (czyli poziom Blizzard "SOON").
Kampania to już wiemy dopiero w 2018 (czyli poziom Blizzard "SOON").
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jedyne co mnie wkurza w tej grze, to przestoje w wyszukiwaniu przeciwnika. Czasem i 2 minuty wyszukuje... Czasem hrótko. Mam nadzieję, że w miarę zwiększania liczby graczy będzie progres w tym względzie.
Nigdy nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż 20s. A gram dość sporo.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
smiejagreg pisze:Jedyne co mnie wkurza w tej grze, to przestoje w wyszukiwaniu przeciwnika. Czasem i 2 minuty wyszukuje... Czasem hrótko. Mam nadzieję, że w miarę zwiększania liczby graczy będzie progres w tym względzie.
Ale w jakim trybie? Na normalu się czeka. Rankedy+ Pro ladder chwila i masz gracza
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Często gram właśnie na normalu, bo tam jest więcej ciekawych rzeczy.
109 nowych kart. Hajp Trejn ruszył ciuuu ciuuu
REDSI <3
Po co nam jakieś hearthpwn reddity itp
https://www.playgwent.com/pl/card-reveals
i widzimy co dodane itd![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
REDSI <3
Po co nam jakieś hearthpwn reddity itp
https://www.playgwent.com/pl/card-reveals
i widzimy co dodane itd
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ktoś jeszcze ma wrażenie że Milaen jest mega mocna?
No i nie wiem jak Wam, ale mi się totalnie nie podoba w jaki sposób zmieniają mechanikę 'spawn'. Totalnie niepotrzebna losowość jak dla mnie.
No i nie wiem jak Wam, ale mi się totalnie nie podoba w jaki sposób zmieniają mechanikę 'spawn'. Totalnie niepotrzebna losowość jak dla mnie.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Talia na przeklętych plus w ostatniej yrden i GG wszelkie grubasy po 50.
Ostatnio zmieniony 1 gru 2017, o 14:55 przez Dziedzic, łącznie zmieniany 1 raz.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Macias pisze:Ktoś jeszcze ma wrażenie że Milaen jest mega mocna?
Bo trzeba sprawdzić aby to było bardziej oglądalne więc trochę AR EN DŻI się przyda ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
109 nowych kart... nie do zebrania to jest xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:109 nowych kart... nie do zebrania to jest xD
Amator
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
W dublach mam blisko 8000 skrawków czekających na bonusowe niszczenie za pełną wartość, plus jakieś 3000 podrecznych skrawków. A od dzisiaj zbieram Gold na beczki po premierze. Nie mogę się doczekać.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Milaen maksymalnie 13 powera (to na pewno będzie tylko jeden rząd, a nie wszystkie). Mnie to bardziej ciekawi, bo jej nie kojarzę. Wiem, że takie postaci jak Vabjorn nigdzie się tak na prawdę nie pojawiają (tylko w jakieś arenie był, to chyba jakaś gra na mobilne była), albo dopiero się pojawi w przygodach gwintowych, nie mniej lubię znać postaci z kart.
ZA SKELLIGE URWAŻaba pisze:Redzi odpalili nowego eventawojnę frakcyjną - to miłe
Dlatego teraz gram potworami aby na koniec nabić odpowiednie stronnictwo ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Wygralem 3x skelige nie wiem vzy to cos da. 2 x vs krolestwa xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Całe szczęście ja wczoraj wbiłem KP tyle co wy razy 3 ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)