Goblin Market
Moderator: Kołata
Kupie pająki, ogą być bez jeźdźców, pomalowane, nawet z oderwanymi (lećz nie połamanymi nogami, oraz - niedrogo - Arachnaroka - bez załogi i całej tej infrastruktury z grzbietu Foto na nijlor@wp.pl, FB Bartłomiej Grzanka
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
SPRZEDAM KOMPLETNĄ ARMIĘ
W skład armii wchodzi :
1. Bohaterowi - metalowy Gorbad Ironclaw na dziku ten nowy, 4 metalowych night goblinskich szamanów każdy inny wzór, metalowy szaman orków, polskiej produkcji night goblin hero on armoured giant squig, ork champion and battle standard bearer, Grimgor Ironhide, Wurzhag na dziku nowy wzór,
2. 20 plastikowych black orków
3. 20 plastikowych savage orków
4. 6 plastikowych rzecznych troli
5. 10 plastikowych spider riders
6. 10 plastikowych night goblin wolf riders (na chaosowych warhoundach i z główkami ng)
7. 60 plastikowych night goblinów z 5 lub 6 edycji (nie wiem dokładnie która to ale to te wieloelementowe, nie klony)
8. plastikowy gigant
9. arachnarok
10. 4 metalowe spear chuki z obsługami
11. metalowy doom diver
12. 13 plastikowych łuczników bez główek
13. 30 plastikowych orków z chopami
14. metalowa obsługa katapulty
15. 20 polskiej produkcji pomidorków
16. 6 metalowych fanatyków
17. 3 plastikowych gore-gruntas
18. 5 plastikowych boar riders
19. kilka figurek ekstra metalowych
Sprzedaję całość za 1200 PLN plus wysyłka lub odbiór osobisty w Warszawie.
Zdjęcia na maila jeżeli ktoś chce.
W skład armii wchodzi :
1. Bohaterowi - metalowy Gorbad Ironclaw na dziku ten nowy, 4 metalowych night goblinskich szamanów każdy inny wzór, metalowy szaman orków, polskiej produkcji night goblin hero on armoured giant squig, ork champion and battle standard bearer, Grimgor Ironhide, Wurzhag na dziku nowy wzór,
2. 20 plastikowych black orków
3. 20 plastikowych savage orków
4. 6 plastikowych rzecznych troli
5. 10 plastikowych spider riders
6. 10 plastikowych night goblin wolf riders (na chaosowych warhoundach i z główkami ng)
7. 60 plastikowych night goblinów z 5 lub 6 edycji (nie wiem dokładnie która to ale to te wieloelementowe, nie klony)
8. plastikowy gigant
9. arachnarok
10. 4 metalowe spear chuki z obsługami
11. metalowy doom diver
12. 13 plastikowych łuczników bez główek
13. 30 plastikowych orków z chopami
14. metalowa obsługa katapulty
15. 20 polskiej produkcji pomidorków
16. 6 metalowych fanatyków
17. 3 plastikowych gore-gruntas
18. 5 plastikowych boar riders
19. kilka figurek ekstra metalowych
Sprzedaję całość za 1200 PLN plus wysyłka lub odbiór osobisty w Warszawie.
Zdjęcia na maila jeżeli ktoś chce.
Sprzedam Ironjawz armię :
Witam. Sprzedam armie orkow w sam raz na poczatek albo rozwiniecie kolekcji. Czesc w wypraskach. W skłąd wchodzi mniej wiecej:
1. Trolle 3x
2. pudełko dzikich orków
3 orki na wilkach
4 goblinski rydwan z wilkami
5 ok 50 night goblinow
6 goblinski czarodziej z oddzielnego pudełka
7 3x fanatycy
Dokładne informacje podam na pw dla zainteresowanych i ewentualne zdjecia. Do wiekszosci mam pudełka.
------------------------------------------------------------------------ Sprawidziłem dokładnie co mam i oto opis jaki wysłałem pierwszym chętnym wraz ze zdjęciami: gdyby ktos chciał fotki to pisac na pw maila
Okazuje sie, że w skład kolekci wchodzą:
3 Trolle - 1 sklejony reszta w wypraskach
goblinski czarodziej ( tak mi sie wydaje ewentualnie night goblinski )
62 night gobliny w ich skład wchodzą prawdopodobnie 3 grupy dowodzenia i jakis czarodziej NG
20 dzikich orkow sklejonych z 2 broniami recznymi reszta bitsow w wypraskach 2 handy łuki itd.
19 goblinow na pajakach wraz z grupa dowodzenia. gobliny ktore nie siedza na pajakach sa w wypraskach wiec bez obaw. (mozliwe ze mam gdzies dwudziestego ale nie gwarantuje)
3 NG fanatykow. bitsy nie sklejene rowniez posiadam. sa w wypraskach
rydwan orkow prowadzonych przez 2 dziki. jak widac nie sa sklejone ale kompletne
10 goblinow na wilkach (na zdjeciach nie ma 2 jezdzcow ale sa oni w wypraskach nie sklejeni... wszystkie pozostale bitsy rowniez w wypraskach)
22 farbki vallejo rozne kolory + 2 washe vallejo + 2 washe citadel (farbki leżały kilka miesiecy w piwnicy wiekszosc jest prawie nie używana. Najbardziej uzywane byly kolory zielone jak nie trudno sie domyslic bo mam tez zalążek armii dark angels do40 k. washe tez byly uzywane.
Gratis 15 kostek + 3 artyleryjskie oraz numer white dwarfa widoczny na zdjeciu. Oraz trawka modelarska. za chwile reszta zdjec bo nie wszistkie dalo sie wyslac za jednym razem.
1. Trolle 3x
2. pudełko dzikich orków
3 orki na wilkach
4 goblinski rydwan z wilkami
5 ok 50 night goblinow
6 goblinski czarodziej z oddzielnego pudełka
7 3x fanatycy
Dokładne informacje podam na pw dla zainteresowanych i ewentualne zdjecia. Do wiekszosci mam pudełka.
------------------------------------------------------------------------ Sprawidziłem dokładnie co mam i oto opis jaki wysłałem pierwszym chętnym wraz ze zdjęciami: gdyby ktos chciał fotki to pisac na pw maila
Okazuje sie, że w skład kolekci wchodzą:
3 Trolle - 1 sklejony reszta w wypraskach
goblinski czarodziej ( tak mi sie wydaje ewentualnie night goblinski )
62 night gobliny w ich skład wchodzą prawdopodobnie 3 grupy dowodzenia i jakis czarodziej NG
20 dzikich orkow sklejonych z 2 broniami recznymi reszta bitsow w wypraskach 2 handy łuki itd.
19 goblinow na pajakach wraz z grupa dowodzenia. gobliny ktore nie siedza na pajakach sa w wypraskach wiec bez obaw. (mozliwe ze mam gdzies dwudziestego ale nie gwarantuje)
3 NG fanatykow. bitsy nie sklejene rowniez posiadam. sa w wypraskach
rydwan orkow prowadzonych przez 2 dziki. jak widac nie sa sklejone ale kompletne
10 goblinow na wilkach (na zdjeciach nie ma 2 jezdzcow ale sa oni w wypraskach nie sklejeni... wszystkie pozostale bitsy rowniez w wypraskach)
22 farbki vallejo rozne kolory + 2 washe vallejo + 2 washe citadel (farbki leżały kilka miesiecy w piwnicy wiekszosc jest prawie nie używana. Najbardziej uzywane byly kolory zielone jak nie trudno sie domyslic bo mam tez zalążek armii dark angels do40 k. washe tez byly uzywane.
Gratis 15 kostek + 3 artyleryjskie oraz numer white dwarfa widoczny na zdjeciu. Oraz trawka modelarska. za chwile reszta zdjec bo nie wszistkie dalo sie wyslac za jednym razem.
"Od dwóch dobrych generałów wolę jednego, który ma szczęście", Napoleon
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."