Cześć
Jestem Grobocop i jestem figurkoholikiem, część z was mnie zna, część tylko słyszała. Maluję figurki od prawie 10 lat (i jeszcze nie skończyłem:P) wcześniej też malowałem ale raczej na płaskich powierzchniach (freehandy w dużym formacie że tak powiem) Chciałbym sprawdzić siebie, swoje umiejętności i po prostu zrobić coś fajnego z czego ja i jeszcze ktoś inny może być zadowolony czyli pomalować komuś figurki
Nie mam cennika bo w wypadku modeli to naprawdę ciężko wyliczyć. bo nie wezmę tyle samo za pomalowanie gołego marines ze startera co za poobwieszanego jak choinka kosmicznego wilka (a i to i to bazowa piechota) dlatego pisać PMki z pytaniami, nie gryzę a nawet jak stwierdzicie że za drogo czy za tanio i się nie dogadamy (chociaż będzie mi bardzo smutno z tego powodu ) to świat się jeszcze nie zawali Maluję modele do różnych systemów (chociaż tutaj będzie widać głównie moje armie do 40k) zarówno WFB/Mordheim jak i Flames of War czy WARZONE. Mogę pomalować nawet kucyki jeśli takie będzie życzenie klienta !
Wykonuję też proste konwersję (ale nie oczekujcie zbyt wiele w tym temacie: P)
Wszystko oczywiście do ustalenia i obgadania
Posiadam dla chętnych 3 poziomy malowania:
POZIOM 1 (table top) (nazwa mówi chyba sama za siebie, no bazowa sprawa, na pół gwizdka, co nie znaczy że po łebkach i brzydko!)
POZIOM 2 (Table top+ Pro= ? nie wiem jak to nazwać) tutaj już zdecydowanie więcej uwagi poświęcam modelowi, w zasadzie pełnoprawne malowanie. Jest wszystko co trzeba i co sobie zażyczycie.
POZIOM 3 (Golden Daemon, ta jasne ) Myśleliście że poziom 2 to było super ? no to się myliliście : P tutaj robię wszystko co tylko umiem a i czasem jeszcze coś więcej, no mój maksymalny poziom umiejętności i malowanie pełną parą.
Trochę rzeczy można też zobaczyć na profilu fb (nie tylko malarstwo figurkowe ale też inne prace):
http://www.fb.com/SerpaintStudio (przy okazji zapraszam do polubienia strony )
stopniowo będę tam też dodawał więcej prac
na stronie www (link w profilu fb. ) też od przyszłego roku się pojawi więcej
POZIOM 1:
POZIOM 2:
POZIOM 3:
Pozdrawiam i zapraszam do korzystania z moich usług.
SERPAINT - usługi malarskie grobocopa
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
SERPAINT - usługi malarskie grobocopa
Ostatnio zmieniony 8 gru 2017, o 13:31 przez Grobocop, łącznie zmieniany 4 razy.
update oferty
podbijam i podrzucam modele do galerii:
(poziom 1)
(poziom 2)
(poziom 2)
(poziom 3)
imperial knight (więcej foto na fb)
(poziom 1)
(poziom 2)
(poziom 2)
(poziom 3)
imperial knight (więcej foto na fb)