[Warszawa], 30.12.2017, MAKE WAY! Vol.14
Re: [Warszawa], 30.12.2017, MAKE WAY! Vol.14
Wszyscy na to liczymy i jak tylko to się stanie regulamin będzie odpowiednio uaktualniony.
TROSKLIWE MISIE
Proszę o dopisanie. Powinienem dać radę się pojawić.
Przypominam, że o wpisaniu na listę uczestników decyduje wysłanie poprawnego zgłoszenia oraz dokonanie wpłaty. Wiem, że ze względu na niedoprecyzowany jeszcze format turnieju może nie wszyscy chcą się tak deklarować, nie mniej proszę mieć to na uwadze.
TROSKLIWE MISIE
Poproszę o dopisanie. Elo
I wejściówka mniej wyjdzieShino pisze:jesli rzeczywiscie bylby problem z miejscem, to zawsze moge Ci dac nr do dyrektorki na narbutta, bo to przeciez nie problem, a tak jak mowi Pazdzioch chetnych moze byc wiecej
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Mam już pewne zobowiązania związane z udostępnieniem miejscówki, więc ta edycja turnieju na pewno odbędzie się w AdMechu. Chcących zapewnić sobie miejsce na turnieju zachęcam do wysyłania zgłoszeń i przedpłat.
Na pocieszenie dodam, że już 13.01 będziemy organizować tam następny turniej, z tym, że najprawdopodobniej drużynowy. Więcej informacji niedługo.
Na pocieszenie dodam, że już 13.01 będziemy organizować tam następny turniej, z tym, że najprawdopodobniej drużynowy. Więcej informacji niedługo.
TROSKLIWE MISIE
Mamy już potwierdzenie wypuszczenia nowych zasad przed terminem turnieju, więc wyjaśnia się kwestia formatu. Jak tylko zasady zaczną być wypuszczane umieszczę link do strony T9A, gdzie będą one dostępne do pobrania. Postaram się też o wersję papierową Zasad Głównych do wglądu na turnieju.
Poniżej link do terminarza wypuszczania zasad oraz ksiąg poszczególnych armii.
https://www.the-ninth-age.com/news/inde ... -released/
Poniżej link do terminarza wypuszczania zasad oraz ksiąg poszczególnych armii.
https://www.the-ninth-age.com/news/inde ... -released/
TROSKLIWE MISIE
I kilka dukatów ode mnie na nowy rok.
Spokojnie, mogę zrobić kolejny turniej za tydzień.