[MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.01.2018, 3x4500 9 Age v 2.0
Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.01.2018, 3x4500 9 Age v 2
Za oba teamy Underdogsów kasa poszła
Więcej niż ty zrobiłem xdJeżus pisze:Grasz TK na gwardii?Trubas pisze:Szukam ludzi bez drużyny. Ktoś może chce jechać ale nie ma z kim?
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Kasa za animosity 1 przelana.
- wind_sower
- Masakrator
Silesia United wybuliła hajs za tę imprezę
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Kasa za Czoko Terror też poszła. Czekamy na pozytywne rozpatrzenie zgłoszenia
-
- Chuck Norris
Rozumiem, że nie ma fizycznej możliwości zwiększenia liczby miejsc?
Witam
jestem za granica do konca tyg w weekend zaczne pisac robic aktualizacje list i myslec nad zwiekszeniem liczby miejsc
Hello
I'm in business trip till end of the week. During weekend or latest next monday I'll make all updates. Please be a little bit patient. Thx.
jestem za granica do konca tyg w weekend zaczne pisac robic aktualizacje list i myslec nad zwiekszeniem liczby miejsc
Hello
I'm in business trip till end of the week. During weekend or latest next monday I'll make all updates. Please be a little bit patient. Thx.
To samo było na DMP i bardzo fajnie się sprawdzało. Osobiście również popieram takie rozwiązanie jako że daje ono większe znaczenie temu że gramy jako drużyna a nie jako 3 losowe osoby.dziop pisze:Mam pewną sugestie. Może w ramach teamów wyłonić postać kapitana drużyny, który może np. konsultować coś z graczami, podpowiadać itp.. tak jak jest to na Euro. Co wy o tym sądzicie? - Wydaje mi się, że to fajny pomysł.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos