Ja priorytetowo czekam na polską wersjębela16 pisze:Raczej wstrzymają do ostatniego dnia![]()
Ale tłumaczenia (przynajmniej to co zdążę przetłumaczyć) również będą pojawiać się po 3 (jeśli kogoś jeszcze interesuje polska wersja)
T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Ja również 

Oczywiście ja, a także całe środowisko z mojego miasteczka także czekamy na polską wersję, bez niej nie pogramy, nie mówiąc już o jakichkolwiek wyjazdach na turnieje...
Tak czy owak dopingujemy....

Tak czy owak dopingujemy....
Tworzone przez Polaków uściślenia oraz  wszelkie inne zasady i FAQi dla Polaków - powinno opracować się po polsku - cholerne anglickie lizusy 

Plus jest taki, że tym razem tłumacze dostają pliki już wcześniej i na ten moment 10 AB jest gotowych 
Problem w tym, że na RB jeszcze trzeba poczekać kilka dni, a ten wychodzi najwcześniej i nie wiem czy wyrobie się na 17 z nim, a szkoda każdego dnia opóźnienia.

Problem w tym, że na RB jeszcze trzeba poczekać kilka dni, a ten wychodzi najwcześniej i nie wiem czy wyrobie się na 17 z nim, a szkoda każdego dnia opóźnienia.
Tutaj nasi Panowie z War Boxa grają pokazowo już na wersje 2.0 , co myślicie?
https://www.youtube.com/watch?v=8OB0vq5 ... 2kyRykcB-6

https://www.youtube.com/watch?v=8OB0vq5 ... 2kyRykcB-6
- Slayer Zabójców
 - Masakrator

Fajnie, że chłopaki dostali już dostęp do wersji 2.0 i nagrali jakąś bitwę 

Miło się słucha tego gościa od demonów
 Ale te demony na okrągłych podstawkach - wyglądają ohydnie - tak samo jak proxy hold guardianów, grudge bustera i vengeance seekerów 

Miło się słucha tego gościa od demonów

I te wyniki dla EoS 
Jak dobrze wiedzieć, że team uważał tą armię za dobrze zbalansowaną i standard do jakiego mają dążyć inne armie pod tym względem
A przynajmniej tak twierdzi team imperialny mówiąc, że nie potrzebuje żadnych większych buffów. Dobrze, że przynajmniej Prelate będzie jeszcze mocniejszy w synergii.

Jak dobrze wiedzieć, że team uważał tą armię za dobrze zbalansowaną i standard do jakiego mają dążyć inne armie pod tym względem
A przynajmniej tak twierdzi team imperialny mówiąc, że nie potrzebuje żadnych większych buffów. Dobrze, że przynajmniej Prelate będzie jeszcze mocniejszy w synergii.
For Sigmar and the Empire!
						- swieta_barbara
 - habydysz

Nowa formacja hordy:
- 8 w szeregu
- nie ma bonusa do CR za szeregi (ale steadfast normalnie)

- 8 w szeregu
- nie ma bonusa do CR za szeregi (ale steadfast normalnie)
Tak. 
Aczkolwiek nie wiem po co ta zasada istnieje zarówno w 1.3 jak i 2.0 jak jedynie ogry są w stanie z tego korzystać jak wystawia milion bohaterów w corowej piechocie.

Aczkolwiek nie wiem po co ta zasada istnieje zarówno w 1.3 jak i 2.0 jak jedynie ogry są w stanie z tego korzystać jak wystawia milion bohaterów w corowej piechocie.

no fakt, niby nie potrzebna zasada, ale mogli już zejść do 5 modeli żeby być konsekwentnym

- sorinmarkov
 - Chuck Norris

Siemka, mam pytanie czysto teoretyczne. Robię z kolegą booka do "kislevu", czy jeśli jednostka według nowego schematu statystyk ma AS 3+, czyli tą główną statę z profilu a w equipach posiada Plate Armour, Shield ale również Great Weapon to czy w CC spada AS do 4+??

Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
						Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Tak, chyba że ma dodatkowe zasady jak KoE.

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
						Wiadomo o której jutro ma być publikacja zasad?

Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.