Uwagi przyjęte
Jako, że dość regularnie zaczynamy systemy bitewne od stycznia, to będziemy dążyć do perfekcji. Turnieje będą co drugi miesiąc, natomiast spotkania cotygodniowe. Oczywiście otwarte jest 7 dni w tygodniu, więc śmiało można wpaść i potrenować. Szukajcie info na naszej stronie www.krolm.pl w zakładce Strefa Gracza lub na naszym FB.
[Gdańsk] - 10 Grudnia, 9th Age 2800, KROLM
Błażej, jeżeli to z Tobą grałem w 1 rundzie (SE vs BRE) to jeszcze raz wielkie sorki za ten -1AP, o ktorym nie wspomniałem z Sylvan Blades.Błażej pisze:No i cały plan w pizdu...Laik pisze:Za tydzień będzie nowy więc warto poczekać z niszczeniem kolegówBłażej pisze:Wczoraj zacząłem czytać rulebooka... następnym razem Was zniszczę !
Dzięki wielkie za mój pierwszy turniej. Jak fatalna była moja rozpa pokazała druga gra ze zwycięzcą turnieju do jaja
Podpisuje się dwoma "rencami" pod uwagami, które były wyżej.
Generalnie uważam, że na każdym stole powinien być las,impas/domek/ wzgórze, zgodnie z przepisami 9th age. Niektore armie (SE:P) bazują w końcu np na lasach, wiec stol bez lasu to w sumie nerf dla lesnych.
Nie przejmuj się! Musiałem na coś zwalić tę porażkę. Przecież się nie przyznam że źle zagrałem...mamut1986 pisze: Błażej, jeżeli to z Tobą grałem w 1 rundzie (SE vs BRE) to jeszcze raz wielkie sorki za ten -1AP, o ktorym nie wspomniałem z Sylvan Blades.