PlayMini Of The Month 7 - grudzień
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
czemu temat nie przyklejony.. no i co z glosowaniem?
Poziom PMoTM rośnie z miesiąca na miesiąc
Grudniowe prace mnie zniszczyły
Zaraz wykminię jakiś temat na styczeń i jedziemy.
Na prośbę Ziemka Fanatyk zostaje moderatorem Galerii, do spraw PMoTM
Grudniowe prace mnie zniszczyły
Zaraz wykminię jakiś temat na styczeń i jedziemy.
Na prośbę Ziemka Fanatyk zostaje moderatorem Galerii, do spraw PMoTM
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Z tematu głosowania wykasowałem parę double-triple a nawet i quadruple posts. Ostro się wczoraj BP cięło, nie powiem Panie Admin Poza tym, zachęcam do dalszej dyskusji w tym temacie o grudniowej edycji PMOTM Chociaż jak się patrzy na wyniki to aż miło będzie zbierać głosy
Wycięty kawałek dyskusji z tematu o głosowaniu...Panowie, tutaj dyskutujcie o głosowaniu. Uwierzcie mi, cieżko liczyć głosy gdzie odpowiedź jest wśród paru linijek dyskusji...koziu pisze:Jakby glosowanie na prezydenta nie bylo tajne to tez zaglosowalbys na obecnego.... wiedzac, ze wygral obecny premiergokish pisze:głos na Lunn'a
bo Vocal już wygrał
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pyś bardzo nie lubi jak ktoś ignoruje prośby. Szczególnie że to potem Pyś będzie liczył głosy i baaaardzo takie rozmowy niekontrolowane przeszkadzają. Tak jakby na kartach wyborczych ludzie dopisywali że np. głosuję na PiS bo PO i tak wygra albo że lewica suxx. Bez sensuSkavenblight pisze:Pyś wziął się do moderowania ostro
Nie znowu, zawsze tak było - jeno nie wszyscy się ze swoją lewicowością tak agresywnie jak Fanatyk afiszujemyRaptaparat pisze:Znaczy, ze lewica znowu u wladzy
Podziwiam.
Naprawdę podziwiam ludzi którzy mimo próśb i ostrzeżeń ignorują prostą, krótką i po polsku, prośbę. Proszę zatem po raz kolejny. W temacie GŁOSOWANIE, dajemy JEDEN NICK LUB NUMER KANDYDATA. Nie dajemy żadnych haseł, żadnych sloganów, albo, jak w przypadku niżej, imienia i nazwiska. Mimo że nie trudno domyśleć się o kogo chodzi, proszę, to utrudnia moją część na tym forum.
Żadne ostrzeżenie, żadne chrząknięcie - po prostu przełożyłem żeby łatwiej było liczyć potem głosy
Naprawdę podziwiam ludzi którzy mimo próśb i ostrzeżeń ignorują prostą, krótką i po polsku, prośbę. Proszę zatem po raz kolejny. W temacie GŁOSOWANIE, dajemy JEDEN NICK LUB NUMER KANDYDATA. Nie dajemy żadnych haseł, żadnych sloganów, albo, jak w przypadku niżej, imienia i nazwiska. Mimo że nie trudno domyśleć się o kogo chodzi, proszę, to utrudnia moją część na tym forum.
*edit*Arte pisze:kraków miażdży!
oczywiście że Lechu Wokal
Żadne ostrzeżenie, żadne chrząknięcie - po prostu przełożyłem żeby łatwiej było liczyć potem głosy
Dziękuję, już załatwiłem. Różnica dwóch minut w postach - obstawiam internal server errorloler pisze:ostatni post pierwszej strony i trzeci drugiejGdzie?
Głosowanie zakończone, możecie tutaj składać gratulacje i podziwy
Dwie sprawy a raczej trzy...
Po pierwsze, bardzo przepraszam Morroka za nie dodanie go do konkursu. Zorientowałem się dopiero teraz a pamiętam jak oglądałem jego centigory...
Po drugie, wszyscy artyści którzy nie czytają regulaminu - następnym razem będę wnioskował o ostrzeżenie gdy ktoś będzie robił propagandówę lub dyskusje w temacie o głosowaniu.
Po trzecie, Robacek otrzymuje ode mnie ostrzeżenie, chyba że umie wyjaśnić jakim cudem oddał dwa głosy, drugi w 45 minut po pierwszym. Bardzo zły jestem bo to mi pachnie brzydko. Przy okazji - ten drugi już wykasowałem żeby rachunek się zgadzał.
Pozdrawiam
Fanatyk
Dwie sprawy a raczej trzy...
Po pierwsze, bardzo przepraszam Morroka za nie dodanie go do konkursu. Zorientowałem się dopiero teraz a pamiętam jak oglądałem jego centigory...
Po drugie, wszyscy artyści którzy nie czytają regulaminu - następnym razem będę wnioskował o ostrzeżenie gdy ktoś będzie robił propagandówę lub dyskusje w temacie o głosowaniu.
Po trzecie, Robacek otrzymuje ode mnie ostrzeżenie, chyba że umie wyjaśnić jakim cudem oddał dwa głosy, drugi w 45 minut po pierwszym. Bardzo zły jestem bo to mi pachnie brzydko. Przy okazji - ten drugi już wykasowałem żeby rachunek się zgadzał.
Pozdrawiam
Fanatyk
Oj tak, prośba o poluzowanie. To zabawa, a nie "Ciśnieniada - wspólna walka o złotą napinkę". Nie ma co wlepiać ostrzeżeń