GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Oglądanie czego?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Strimów Gwintowych. Konto GOG polaczyc z tłiczem. Oglądać strimera który ma dropsy odpalone (i przynajmniej 100 widzów) i jest szansa co 30 minut na 50 pyłu lub 3 beczkiDziedzic pisze:Oglądanie czego?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish, ja nie wiem czy to takie trudne dać linka zamiast wrzucać jakieś mgliste info i potem musieć to tłumaczyć?
https://www.playgwent.com/en/twitch-drops
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
No ba w robocie to mi się nie chce sami niech googlujo ;PMacias pisze:Gokish, ja nie wiem czy to takie trudne dać linka zamiast wrzucać jakieś mgliste info i potem musieć to tłumaczyć?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokisha nie znasz ?Macias pisze:Gokish, ja nie wiem czy to takie trudne dać linka zamiast wrzucać jakieś mgliste info i potem musieć to tłumaczyć?
Gokish zawsze szkodzi ;/
ile trzeba patrzec na to? tzn ja nie patrze tylko se leci, ale ile musi leciec? I czy mi ktos powie w gwincie co i jak dostalem ? Bo na twitchu mowi ale mam w to wylatane leci w tle
ile trzeba patrzec na to? tzn ja nie patrze tylko se leci, ale ile musi leciec? I czy mi ktos powie w gwincie co i jak dostalem ? Bo na twitchu mowi ale mam w to wylatane leci w tle
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
co 30 minut
jak coś dostaniesz to bot redsow pisze do Ciebie wiadomosc
jak coś dostaniesz to bot redsow pisze do Ciebie wiadomosc
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Jutro na strimie turniejowym dev stream. Mają pokazać resztę kart i dzięki naszym kontrolowany przeciek "nowy wyglą.... ciiii" czyli pewnie nowy wygląd stołu
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
U mnie leciało od 16 dokońca ale żadnych info żeby cokolwiek z dropów doszło.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
dostajesz szept od czat bot redów - pierwszy z tytułem za oglądanie mistrzostw + następny za 5 godzin streamu + kolejne za wygrane beczki - na pewno coś masz - upewnij się że połączyłeś konto - w twiczu ustawienia potem połączenia i tam masz listę na której powinien być GOG.com (na samym dole)
Żaba pisze:piękne mecze - Life coach 3:0
no i dostałem beczkę za oglądanie.
no właśnie co do turnieju
Adzik = rzemieślnik laddera grający średnio po 7/8h i to tyle jeżeli chodzi o jego grę. Turniejowo widać słaby bolo.
A Lifecoach Bóg gry co on tam nie pograł w tym meczyku i te kombinacje z Iris w ostatniej gierce ja pierdziele. Niech wygra. Darmowy Smoku na propsie ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Mam polaczony, nic nie dostalem, w piatek juz mialem za 5h twitcha ten tytuł niby, a wczoraj właśnie nic. Nie żebym specjanie się tym jarał, ale troche tak smiesznie, jdnym tak drugim siak
To tłumaczyli bot czasami wyślę info czasami zrobi to później. Nie znam nikogo kto np dostał pył/beczki za 30 minut siedzenia . GOGOGO LIFECOACHDziedzic pisze:Mam polaczony, nic nie dostalem, w piatek juz mialem za 5h twitcha ten tytuł niby, a wczoraj właśnie nic. Nie żebym specjanie się tym jarał, ale troche tak smiesznie, jdnym tak drugim siak
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Żaba pisze:strasznie ch... yen cosplayer udający Pavko Gale
reszta wystroju mega klimat
no i 0:1 dla Frediego...
Tailbot ograny
Lifecoach zaraz rozpierdolony i to w mega słabym stylu patrząc jak wczoraj grał ;D pograł jak skurwesyn
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
6:0.... no to Freddi rozbił bank
Public PTR of the new patch will be available to everyone next week!
http://www.gwentdb.com/news/230-challen ... m-overview
Public PTR of the new patch will be available to everyone next week!
http://www.gwentdb.com/news/230-challen ... m-overview
Ja dostałem pył. Można twitcha odpalić i zminimalizować - wtedy też "nalicza". Na 20h rozłożonego na kilka dni tylko raz udało mi się otrzymać tego typu nagrodę. Rzadko bo rzadko ale leci.To tłumaczyli bot czasami wyślę info czasami zrobi to później. Nie znam nikogo kto np dostał pył/beczki za 30 minut siedzenia
Serwer testowy odpalony można testować i sprawdzać zmian. (PIERDYLION ich jest)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13