[Bielsko-Biała] 6-01-2018, Gnomowe Manewry 2018 vol.I
[Bielsko-Biała] 6-01-2018, Gnomowe Manewry 2018 vol.I
6 stycznia 2018 (sobota) sklep GNOM i klub Ósma Bila zapraszają na turniej "Gnomowe Manewry" na zasadach 9th Age.
UWAGA! UWAGA!
Turniej odbędzie się w nowej lokalizacji, czyli na ulicy Szkolnej, w miejscu dawnej tawerny Morgan.
Miejsce: Sklep GNOM, Bielsko-Biała, ul. Szkolna 15
Gramy na zasady The 9th Age v1.9 BETA
Format: 4500
Zapisy od 9, start 9:30 - spóźnialscy zostaną sparowani ze sobą!
Wpisowe 20zł/osoba
Gramy na 20VP, Secondary Objectives +/-3 duże pkt
Nagrodami będą bony do sklepu GNOM. Ich wartość i ilość jest uzależniona od frekwencji.
Lista chętnych:
1. mnp21
2. Biały
3. BigBossM
4. Mamut
5. WWSek
6. Fluffy
7. Xargos
8. Dravenlord
9. Jackie
10. Traxors
11. Marek B.
12. Janek
13. Adaś
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
UWAGA! UWAGA!
Turniej odbędzie się w nowej lokalizacji, czyli na ulicy Szkolnej, w miejscu dawnej tawerny Morgan.
Miejsce: Sklep GNOM, Bielsko-Biała, ul. Szkolna 15
Gramy na zasady The 9th Age v1.9 BETA
Format: 4500
Zapisy od 9, start 9:30 - spóźnialscy zostaną sparowani ze sobą!
Wpisowe 20zł/osoba
Gramy na 20VP, Secondary Objectives +/-3 duże pkt
Nagrodami będą bony do sklepu GNOM. Ich wartość i ilość jest uzależniona od frekwencji.
Lista chętnych:
1. mnp21
2. Biały
3. BigBossM
4. Mamut
5. WWSek
6. Fluffy
7. Xargos
8. Dravenlord
9. Jackie
10. Traxors
11. Marek B.
12. Janek
13. Adaś
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Ostatnio zmieniony 5 sty 2018, o 10:59 przez debelial, łącznie zmieniany 5 razy.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
również będę,
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
We wtorek jezeli chomikowi odpali auto to mam zgode na wyjazd
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- dravenlord
- Powergamer Rozpiskowy
Witam. Empire sie pojawi prosze o dopisanie na liste uczestnikow.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mnie jednak skasowała choroba
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Janek(Gruby)
- Wałkarz
1 Dzićka De 55
2 Xargos Og 44
3 Big boss He 43
4 Traxos Og 39
5 Adaś Sa 36
6 Jackie Wog 35
7 Marek B Demons 27
8 WW sek Eos 25
9 Biały Ud 25
10 Janek Sa 23
11 Jacek Eos 21
12 mnp 21 Eos 16
13 Fluffy Og 15
2 Xargos Og 44
3 Big boss He 43
4 Traxos Og 39
5 Adaś Sa 36
6 Jackie Wog 35
7 Marek B Demons 27
8 WW sek Eos 25
9 Biały Ud 25
10 Janek Sa 23
11 Jacek Eos 21
12 mnp 21 Eos 16
13 Fluffy Og 15
Fluffy... orki to nie haleyki co xD
A dziki to nie stormlance
Daj spokoj
Mialem rozpe tak niedostosowana do mety jak tylko sie dalo. Udalo mi sie stworzyc cud rozpe gdzie 90% wyborow bylo absutnie niegrywalnych. Jestem z siebie dumny
Ale widze tez ze system jeszcze potrzebuje sporo poprawek jezeli chodzi o balans bookow i magii.
Daj spokoj
Mialem rozpe tak niedostosowana do mety jak tylko sie dalo. Udalo mi sie stworzyc cud rozpe gdzie 90% wyborow bylo absutnie niegrywalnych. Jestem z siebie dumny
Ale widze tez ze system jeszcze potrzebuje sporo poprawek jezeli chodzi o balans bookow i magii.
Ta rozpa to zlepek problemow
W skrocie:
Feral orc warlord dwie bronie mocne lanie save
Iron orc bsb ward 4+
Nocny gobbo master z rozdzko co generuje tokeny za unity i witchcraft
Gobbo lesny na oblesny pajonku z 8 ed (save2+ rerol fireproof)
30 ferali z ukami i dwoma bronmi fcg
39 nocne gobbo fch siatki
10 wolf ridersow na bogatosci
10 bigbasherow na dzikach na bogatosci
32 squigi w stadzie
10 jazdy na squigach
Megasquigozord
2x balista
Klopa
Chyba tyle
Zalozenie bylo zeby popaczac jak dzialajo zielone bez oczywistych wyborow (pajonkow) bo podobno mozna grac wszelkiemi unitami.
Nie mozna
Zostalem dwa razy pojechany kosmologia (bodaj) - mega przegietym uniwersalnym lorem ktory ma cos i na hordowe unity i na pancerniki i snajperke.. Godna zazdrosci uniwersalnosc. Ze swojej strony nie do konca kumalem magie wiec nie moglem sie przebijac ze spellami (malo channeli).
Duzo zuego sie podzialo
W skrocie:
Feral orc warlord dwie bronie mocne lanie save
Iron orc bsb ward 4+
Nocny gobbo master z rozdzko co generuje tokeny za unity i witchcraft
Gobbo lesny na oblesny pajonku z 8 ed (save2+ rerol fireproof)
30 ferali z ukami i dwoma bronmi fcg
39 nocne gobbo fch siatki
10 wolf ridersow na bogatosci
10 bigbasherow na dzikach na bogatosci
32 squigi w stadzie
10 jazdy na squigach
Megasquigozord
2x balista
Klopa
Chyba tyle
Zalozenie bylo zeby popaczac jak dzialajo zielone bez oczywistych wyborow (pajonkow) bo podobno mozna grac wszelkiemi unitami.
Nie mozna
Zostalem dwa razy pojechany kosmologia (bodaj) - mega przegietym uniwersalnym lorem ktory ma cos i na hordowe unity i na pancerniki i snajperke.. Godna zazdrosci uniwersalnosc. Ze swojej strony nie do konca kumalem magie wiec nie moglem sie przebijac ze spellami (malo channeli).
Duzo zuego sie podzialo