[Gdańsk] - 28 Stycznia, 9th Age 3000, KROLM
Re: [Gdańsk] - 28 Stycznia, 9th Age 2650, KROLM
To się zastanowię jeszcze.
Co do punktów to 3k jest naturalne - choć oficjalnego małego standardu nie ma, a z rutyną bym walczył celami i stołami.
Co do punktów to 3k jest naturalne - choć oficjalnego małego standardu nie ma, a z rutyną bym walczył celami i stołami.
Uprawa warzyw od 1997 roku
Zmiana punktów na 3000.
No powiem tak, jeśli nie zbierze się 12 osób, to będziemy robić turnieje raz na kwartał. 4-6 osób może spokojnie przychodzić w tygodniu (co z resztą czynią, ostatnio 2-3 razy w tygodniu ktoś u nas luźno gra).Błażej pisze:To już wszyscy chętni? Co Wy będziecie robić w niedzielę... bałwana lepić ?
Także mobilizacja
mnie też zapisz
Wydaje się mi niestety, że 12 osób to praktycznie nie osiągalny próg. Dużo ludzi nie lubi chodzić na turnieje z tego co zauważyłem.Duinhir pisze:No powiem tak, jeśli nie zbierze się 12 osób, to będziemy robić turnieje raz na kwartał. 4-6 osób może spokojnie przychodzić w tygodniu (co z resztą czynią, ostatnio 2-3 razy w tygodniu ktoś u nas luźno gra).Błażej pisze:To już wszyscy chętni? Co Wy będziecie robić w niedzielę... bałwana lepić ?
Także mobilizacja
Wiem, ale żeby było regularnie co miesiąc to minimum 10 osób. Inaczej po prostu zrobimy dłuższe przerwy, a poza tym to luźne granie, co w sumie wychodzi najlepiej, bo sporo osób przychodzi tak po prostu w tygodniu.Michał pisze:Wydaje się mi niestety, że 12 osób to praktycznie nie osiągalny próg. Dużo ludzi nie lubi chodzić na turnieje z tego co zauważyłem.Duinhir pisze:No powiem tak, jeśli nie zbierze się 12 osób, to będziemy robić turnieje raz na kwartał. 4-6 osób może spokojnie przychodzić w tygodniu (co z resztą czynią, ostatnio 2-3 razy w tygodniu ktoś u nas luźno gra).Błażej pisze:To już wszyscy chętni? Co Wy będziecie robić w niedzielę... bałwana lepić ?
Także mobilizacja
BTW. Jak pasowałby termin w środku tygodnia od 16.00 na turniej to czemu nie ?
widzę że po wywaleniu WHFB z szeregów GW nadal jednak ludzie grają pora ogarnąć trochę to 9th age, tym bardziej że żona też chce pograć
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
+1Duinhir pisze:Wiem, ale żeby było regularnie co miesiąc to minimum 10 osób. Inaczej po prostu zrobimy dłuższe przerwy, a poza tym to luźne granie, co w sumie wychodzi najlepiej, bo sporo osób przychodzi tak po prostu w tygodniu.
BTW. Jak pasowałby termin w środku tygodnia od 16.00 na turniej to czemu nie ?
Wyniki:
1) KJ 41
2) Michał 27
3) Krystian 18
4) Bartosz 16
5) Tomek 16
1) KJ 41
2) Michał 27
3) Krystian 18
4) Bartosz 16
5) Tomek 16
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Tak z ciekawości... Jakim cudem KJ dobył 41 pkt z dwóch bitew?
Miałem w programie ustawione, że max z bitwy to było 18 punktów.
KJ miał 17 i 18 + 6 za Secondary Objectives
KJ miał 17 i 18 + 6 za Secondary Objectives