A po co za górką jak jest z saurusami? W takim oddziale jest bezpieczny względem zasięgowych ataków przeciwnika, a powinien rozdawać ld i reroll.adaś pisze:Pokochałem Slana z symbiozą, na frońcie cuda się dzieją, flaki się walają ludzi i inne potworności eksplodują, ogólnie rzeźnia a slan za górką w towarzystwie 15 saurusów w centrum kontroli dronów wciska tylko guziki i na ekranie patrzy jak świat płonie
Saurian Ancients 2.0
Moderator: Ziemko
Re: Saurian Ancients 2.0
Prawda, Jest wyraźnie napisane. Po odczytaniu odpowiedzi bela16, też znalazłem to w rulebooku. Jednak nie przeczytałem całego od początku do końca stąd moja niewiedza A jeszcze jedna rzecz mnie z tym zmyliła bo ubzdurałem sobie ze channel może być max 2. Plus późna godzinaDancaarkiiel pisze:Wystarczy przeczytać zasadę chanella xDD
Sorry mój błąd
- Dancaarkiiel
- Falubaz
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... ent-lists/
Wszystkie rozpy z Krakowa. Chyba wszystko dobrze przepisałem...?
Wszystkie rozpy z Krakowa. Chyba wszystko dobrze przepisałem...?
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Poprawione, dzieny.Okoń pisze:W pierwszej liście zjadło Ci alpha carnosaura z drugiego warlorda.
Z tego co widziałem, to nie grasz w KRK? :<
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Nie było żadnego info w rozpie ani kto jest w jakiej drużynie. No i nie ogarnąłem że na końcu jest też plik "Players". SozDreef pisze:Jestem „X” ciekawe
Dalej nic się nie zmieniło w ich skuteczności na stole?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Ktoś ma jakiś fajny pomysł na core?
Generalnie nie za bardzo mi idzie złożenie, a jak już coś złożę to niezbyt się podoba.
Jedyne co może się udać atm to:
20 Wykałaczek: Muzyka, Szmata/Fear
2x15 Javelin Braves: Muzyka
halp plx
Generalnie nie za bardzo mi idzie złożenie, a jak już coś złożę to niezbyt się podoba.
Jedyne co może się udać atm to:
20 Wykałaczek: Muzyka, Szmata/Fear
2x15 Javelin Braves: Muzyka
halp plx