[MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.01.2018, 3x4500 9 Age v 2.0
Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.01.2018, 3x4500 9 Age v 2
W Ukraine 3 gracz chadecji ma nielegalną rozpiskę. Vizier nosi besheluk mechanism, a może robić to tylko mag.
ChillGremlin pisze:Zgaduje ze nie wszyscy sa tak zajebisci i obdarzeni nielimitowanym czasem na pierdoły by jak Ty chociaż przejrzeć booka.
Czuj się wyróżniony! Blask Laika jest blisko.
Po prostu dla mnie hail shot jest teraz słaby i mnie dziwi że tyle ludzi go bierze po nerfach.
Easy. Jestem oazą spokoju , nawet na Acodinie;) Poza tym jedyny nerf to taki, ze masz aim na 2+ ustawione - wiec teraz jest to dobry item dla maga Poza tym jak wspomniał Kaleson nie "wszystcy" go maja Sprawdźmy go w boju
xYz
Jakby mógł drut brać to jeszcze byłby spoko. Ale nie może. Za to drzewko może XD
Czyli wychodzi na to że podróżyli o 5 i gorzej trafiasz na obu postaciach.
Czyli wychodzi na to że podróżyli o 5 i gorzej trafiasz na obu postaciach.
Kosa Painting Studio pomalowało statuetki
tak myslalem, ze siaty, ale wszystkie opcje sie pojawiaja i lepiej teraz to napisac niz pozniej na turnieju przeciwnikow dopytywac
a cyz do aktywnosci to jeszcze nie wiem, ale po takich zasadach mumia musiala sie we mnie obudzic
ma ktos pomalowane 8 uszatek lucznikowi giganta tk?
a cyz do aktywnosci to jeszcze nie wiem, ale po takich zasadach mumia musiala sie we mnie obudzic
Moje uszatki z łukami leża gdzieś w pudełkach i czekają na lepsze czasy TK czy to już teraz ?Shino pisze:tak myslalem, ze siaty, ale wszystkie opcje sie pojawiaja i lepiej teraz to napisac niz pozniej na turnieju przeciwnikow dopytywac