[MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
- Big Boss M.
- Falubaz
Re: [MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
Jak ogarniemy transport to ekipa z 8 bili też się pojawi. Póki co wygląda średnio bo jazda 13h pociągiem 400km brzmi słabo;/
Jako, że armie mam
to namawiam harnasi cobyśmy pojechali, raczej trudno nie będzie z tym namawianiem sądzę ^^
Brawo za ocenę modelarską, tak trzymać!

Brawo za ocenę modelarską, tak trzymać!
wstepnie tez sie chyba wybiore ale poki co to 50/50
- Offspringman
- Kretozord
Kilka Wron też się pojawi.
4 miejsca spokojnie można zarezerwować
4 miejsca spokojnie można zarezerwować

Czekam na pierwszy post "kasa przelana" 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Jak już pisałem, zakładamy że WYSIWYG na masterze to mus.
Nie będziemy was zmuszać do cięcia metalowych modeli,ale wszelkie próby oszustwa będą tępione.
Zależy nam żeby mógł zagrać każdy gracz z figurkami na te 4500, nawet jeśli dopiero skleja sobie armię i nie ma trzech oddziałów każdy z innym uzbrojeniem żeby akurat zagrać tym czym chce.
Ocena modelarska jest dosyć jasna, są punkty za pomalowanie w ogóle, za spójność.
Te 15pkt to ocena jak w skali 1-10 tylko trochę szersza. Chodzi o to żeby armie piękne miały więcej punktow niż te pomalowane po prostu na dobry tt, a dobry tt trochę więcej niż bazowe kolory.
Cieszy nas spory odzew już dwa miesiące przed turniejem, jak siądę do komputera zaktualizuje listę. Miejsca powinno starczyć dla każdego zainteresowanego, ogarniemy jeszcze kwestie blatów i makiet.
Nie będziemy was zmuszać do cięcia metalowych modeli,ale wszelkie próby oszustwa będą tępione.
Zależy nam żeby mógł zagrać każdy gracz z figurkami na te 4500, nawet jeśli dopiero skleja sobie armię i nie ma trzech oddziałów każdy z innym uzbrojeniem żeby akurat zagrać tym czym chce.
Ocena modelarska jest dosyć jasna, są punkty za pomalowanie w ogóle, za spójność.
Te 15pkt to ocena jak w skali 1-10 tylko trochę szersza. Chodzi o to żeby armie piękne miały więcej punktow niż te pomalowane po prostu na dobry tt, a dobry tt trochę więcej niż bazowe kolory.
Cieszy nas spory odzew już dwa miesiące przed turniejem, jak siądę do komputera zaktualizuje listę. Miejsca powinno starczyć dla każdego zainteresowanego, ogarniemy jeszcze kwestie blatów i makiet.
-
- Chuck Norris
Ja się wybieram, proszę o zapisanieSzymu pisze:proszę o dopisanie ( mam nadzieje, że ktoś jeszcze z krk się wybierze )

- dravenlord
- Powergamer Rozpiskowy
Proszę, o rezerwacje jednego miejsca dla mej kohorty.EoS
Poproszę o rezerwację dla Animosity Szczecin. Wstępnie 6 osób.