HE v1.9
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: HE v1.9
Haje są przegięte, pójdziesz na turniej powiesz czym grasz, przeciwnicy sie nawet ustawiać nie będą, 3 maski i do domu.
- wind_sower
- Masakrator
Pomyśl co brali ludzie, którzy wymyślali skysloopy
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
-
- Chuck Norris
ja tam nie widzę nic takiego przegiętego w tych he, ale ok 

Wcześniej nie było ani jednego, za to dało się wystawić 2 klocki bez herosów, co nie było (i nie jest) gięte.
Klocek WL z lordem jest gięty, ale jego główną słabością jest to, że jest jeden na stole, czyli można się z nim wgl nie bić, można skupić się na jego odginaniu itp.
Klocek WL z lordem jest gięty, ale jego główną słabością jest to, że jest jeden na stole, czyli można się z nim wgl nie bić, można skupić się na jego odginaniu itp.
na tej zasadzie wszystko mozna odgiac Jarek, gadanie masz jeszcze strzelanie i mocna magie do tego potwory ktore moga uderzyc i smoka na koncu wg mnie nie ma co plakac jest multum zlozen
- Big Boss M.
- Falubaz
IMO gość z dzidą jest bardzo fajny, w końcu ktoś w rozsądnych pkt. kto sie umie klepać, w WL robi różnicę. Do tego dochodzi bardzo ciekawa magia. Speary za taką cenę jak obecna są fajną alternatywą dla wystawiania tylko fastów i łuków w core, mi się bardzo podobają. I nie koniecznie z Rymą, ja gram na oddziale z distractingiem i dają radę. Sporo teraz regeneracji, sisterki są całkiem fajną opcją;)
Wydłużanie zasięgów w he to coś, co mnie podnieca. Zazdroszczę tego honoru.

- Dancaarkiiel
- Falubaz
JareGG 10/10 top notch dendi maymay
Słyszałem, że niezniszczalni erosi z atrybutem druta i hereditary też są spoko. :")
Słyszałem, że niezniszczalni erosi z atrybutem druta i hereditary też są spoko. :")

-
- Chuck Norris
Na razie nie ma szczegółów, tylko tyle, że nerfy będą gdzies w polowie lutego. Aha i he zostaly skwalifikowane w top 3 most op armies