[MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
Re: [MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
Biorąc pod uwagę jak długo nie było masterów w Lublinie i okolicach fajnie że Stanowi się chce i coś organizuje.
Brawo ! Ja będę !
Brawo ! Ja będę !
-
- Chuck Norris
Napadzior, za macki chętnie dopłacę w browarach w Świdniku, bo master był naprawdę przedni
Ja robie przelew jak tylko potwierdze na 100% ze będę miał wolny ten weekend. Jakby ktoś kompletował samochód z Krakowa, to niech da znać
Ja robie przelew jak tylko potwierdze na 100% ze będę miał wolny ten weekend. Jakby ktoś kompletował samochód z Krakowa, to niech da znać
Andrzej zaloz sobie konto na http://legion.net.pl
dam ci uprwanienia przyjaciela klubu tam sa rozmowy o tym kto z Krakowa gdzie jedzie i kiedy
dam ci uprwanienia przyjaciela klubu tam sa rozmowy o tym kto z Krakowa gdzie jedzie i kiedy
Po przeliczeniu blatów ustalamy na razie limit miejsc na 70.
Jeżeli będzie więcej chętnych to pozbieramy jeszcze stoły z domów i pewnie dodamy parę miejsc. Sala nas nie ogranicza pod tym względem.
Niestety połowa będzie łączona z małych blatów, tzn. 3 małe blaty w 2 duże.
Wszystko bedzie równo ustawione i nie widzę dużego problemu, ale wolę wcześniej uprzedzić, może to komuś bardzo przeszkadza.
Jeżeli będzie więcej chętnych to pozbieramy jeszcze stoły z domów i pewnie dodamy parę miejsc. Sala nas nie ogranicza pod tym względem.
Niestety połowa będzie łączona z małych blatów, tzn. 3 małe blaty w 2 duże.
Wszystko bedzie równo ustawione i nie widzę dużego problemu, ale wolę wcześniej uprzedzić, może to komuś bardzo przeszkadza.
-
- Chuck Norris
Hmm, nie żebym coś mówił, ale lista zgloszonych juz chyba w tym momencie dość mocno przekracza 70
Napisanie 2 miesiące przed masterem że się przyjedzie 10 osób z danego klubu to trochę co innego niż rzeczywisty przyjazd nie mam tu nikogo konkretnego na myśli, po prostu różne rzeczy mogą wyskoczyć.
Nie spoczywamy i szukamy dodatkowych stołów, kombinujemy makiety. Ale jeśli nie będzie przedpłat/rozpisek ponad te 70 to nie ustawimy więcej.
Nie spoczywamy i szukamy dodatkowych stołów, kombinujemy makiety. Ale jeśli nie będzie przedpłat/rozpisek ponad te 70 to nie ustawimy więcej.
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Poproszę o dopisanie, juczne muły że złotem wyrusza wkrótce
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Super . Będziemy pamiętać!
Jak coś mam trochę terenów z Radomia . Jak będzie potrzeba daj znać.