[Łódź] 04.02.18 9th age 4500 pkt. Polowanie na czarownice
Re: [Łódź] 04.02.18 9th age 4500 pkt. Polowanie na czarownic
Ej! Proste, że się pojawię :D Jak grać to wszędzie!
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Z ogłoszeń parafialnych:
1. Niestety nie uda mi się druknąć rozpisek na nasz turniej . W wyjątkowej sytuacji mogę wydrukować z jakieś dwie sztuki także prosiłbym byście mieli rozpy ze sobą albo papierowe albo w postaci elektronicznej, by móc coś pokazać przeciwnikowi.
2. W piątek ogłoszę paringi na pierwszą rundę także będziecie mieli chwilę by przygotować się emocjonalnie do starcia . Co do samego losowania to postaram się sparować przyjezdnych z tubylcami lub po prostu by Warszawa nie grała non stop z Warszawą.
1. Niestety nie uda mi się druknąć rozpisek na nasz turniej . W wyjątkowej sytuacji mogę wydrukować z jakieś dwie sztuki także prosiłbym byście mieli rozpy ze sobą albo papierowe albo w postaci elektronicznej, by móc coś pokazać przeciwnikowi.
2. W piątek ogłoszę paringi na pierwszą rundę także będziecie mieli chwilę by przygotować się emocjonalnie do starcia . Co do samego losowania to postaram się sparować przyjezdnych z tubylcami lub po prostu by Warszawa nie grała non stop z Warszawą.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Możemy zagrać Bombaj, jeśli chcesz. Moje doświadczenie z 2.0 to raptem 5 bitew na ostatnim masterze, także ogarniam zasady mniej więcej i to by było na tyle, natomiast najsłabiej się czuję z Bestiami aktualnie i chciałbym się ograć z tym MU