No jak na razie to wygląda na to, że nie trzeba będzie myśleć o zagranicznych graczach, bo braknie dla nich miejscaLaik pisze:Chodzi o zagranicznych gości - 4 tygodnie przed ETC będzie ich więcej.
Updejt zgłoszeń 3/4 już zajęte .
Nie będzie żadnych parytetów - kto pierwszy ten lepszy - takie czasy, martwa gra to i miejsc na nią nie ma...
DMP, wyniki strona 20
-
- Chuck Norris
Re: [Kraków] DMP 7-8.07 Stara Zajezdnia
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Rezerwowalem miejsce ale okazalo sie ze kapitan klubu juz mnie wyprzedził....
Ostatnio zmieniony 8 lut 2018, o 19:09 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 2 razy.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
czyli 36 zespolow
No pain no gainSzmajson pisze:Milczek pisze: Rogaty Szczur "Pięćset kilo skilla"
... chciałem zrzucić 17kg... a tak muszę trzymać 107,5 żebyś mógł zagrać w 1 składzie .
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
King is dead, long life the King (WFB>T9A )Siemek pisze:Jak wczoraj zaglądałem na forum to nawet jeszcze tego tematu nie było, zaglądam dzisiaj i już nie ma miejsc na dmp...
Wtf ?! Gra umiera
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nemezisy aktywowały cały kolektyw Co do ceny - za takie luksusy to warto oddać ostatnią złotówkę. Ale faktyczna opcja - może nie starczyć miejsca dla teamów z zagranicy.
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
Drobne Wałeczki dwa teamy się zgłaszają
raczej trzeba bedzie odpalic ekstra miejsce bo juz są 42 zespoly