Sssssklepik
Moderator: Ziemko
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Sssssklepik
he he. wiedziałem ze kiedys ktos bedzie chciał je kupic. jaka cene proponujesz?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Panie co teraz schodzi z lizakow ? Jaki sie ksztaltuja ceny cos poszlo w gore , cos nie schodzi? Slyszalem cos o razordonach ze jakies niebotyczne kwoty za nie chodza ?
Rozwazam czy nie sprzedac kolekcji bo kurzy sie w piwnicy ale za bezcen nie chce oddawac 16 lat zbierania...
Rozwazam czy nie sprzedac kolekcji bo kurzy sie w piwnicy ale za bezcen nie chce oddawac 16 lat zbierania...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ziemko.a moze wrocisz do hobby?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Szanse oceniam pomiedzy 0-5% - nie mam czasu tyle na bitewniaki, zeby sensownie grac trzeba byc na biezaco, przerzucilem sie na planszowki, ktorych mam juz mega duza kolekcje
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Spearbacki i Kroxy najwięcej, bo GayWorkshop już ich nie produkuje/nie istnieją/są rzadkie/whatever. Do tego pewnie jacyś hipsterscy bohaterowie (Chakax, BSB, Gor-Rok).
Reszta jest generalnie łatwo dostępna (Karni, Stegadony, Stygio, Żółwiki, TG, Kawaleria). Tylko Saurian Warriorzy i Skinki pójdą za mało, bo jest ich w opór wszędzie.
Reszta jest generalnie łatwo dostępna (Karni, Stegadony, Stygio, Żółwiki, TG, Kawaleria). Tylko Saurian Warriorzy i Skinki pójdą za mało, bo jest ich w opór wszędzie.
Mam 3xrazory metal i 2xfinecast
Musze sie zastanowic czy cche to decyzje podjac, bo troche serce boli, ale z drugiej strony jak lezy w piwnicy w worze to tez...
Ciekawe za ile ten limitowany slan z FW pojdzie
Musze sie zastanowic czy cche to decyzje podjac, bo troche serce boli, ale z drugiej strony jak lezy w piwnicy w worze to tez...
Ziemko pisze:Mam 3xrazory metal i 2xfinecast
Daj znać jak będziesz coś sprzedawał . Jakoś wiesz prędzej bo sam może nie gram ale niedługo miejsce na gablotkę się znajdzie to sobie tam postoi armia
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Dancaarkiiel
- Falubaz
x
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2018, o 11:39 przez Dancaarkiiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię modele nowe, sklejone, spodkladowane byle nie pomalowane , interesuje mnie tylko nowy wzór
- saurusy
- skinki
- terradony
- stegadon
- kroxigory
- kameleony
- Salamandry
- saurusy
- skinki
- terradony
- stegadon
- kroxigory
- kameleony
- Salamandry
Ma.ktos cuda w postaci salamandr albo rozordonow
-
- Chuck Norris
Też poszukuję razordonó, ale są jedynie na stronie gw po horrendalnych cenach. Ma ktoś może jakiś pomysł, z czego można by je przerobić?
- Shakin' Dudi
- Masakrator