Shady Army - czyli mój jaszczuroland
Moderator: Ziemko
Re: Shady Army - czyli mój jaszczuroland
Całkiem zgrabny ten drugi jaszczur. Jak z kolcami, to rozumiem że razordon/spearback?
W sumie jakbyś jeszcze troszeczkę poprawił mu malowanie kolców, to byłby jeszcze fajniejszy.
W sumie jakbyś jeszcze troszeczkę poprawił mu malowanie kolców, to byłby jeszcze fajniejszy.
Ten filer miałby lepsze zastosowanie jako tron pod żabę sam coś podobnego robiłem. Oczywiście Twoje pracę są mega trzymam kciuki! Moje zdjęcie pokazuję poglądowo jak ja wykorzystałem filer fakt, że mój Slann miał spore braki i musiał kombinować :/
Dziękuję bardzo za pozytywne opinie Co do fillera, postaram się go jeszcze urozmaicić. Pomyślę nad dodaniem skink priesta, może skink kapitana z ekipy stegadonowej, albo jeszcze mam niepotrzebne skinki z 5 edycji to je tam dodam.
beszcza pisze:Ten filer miałby lepsze zastosowanie jako tron pod żabę sam coś podobnego robiłem. Oczywiście Twoje pracę są mega trzymam kciuki! Moje zdjęcie pokazuję poglądowo jak ja wykorzystałem filer fakt, że mój Slann miał spore braki i musiał kombinować :/
Okoń pisze:Stegadon bardzo elegancki. Dodaj mu jeszcze załogantów i będzie mega!
Filler w porządku, aczkolwiek wydaje mi się trochę pusty. Dorzucilbym na niego jakiegoś jaszczura.
Kolejny wipek Powoli brygada już się tworzy, a potem drobne elementy ozdobne z kompletu do stegadona . Niestety zlecenia mają priorytet i dokończnia mojego dzieła spadnie na drugi plan, ale po pracy nockami coś chwilę będę dłubał po troszku.
Dodatkowo testowo nowe oświetlenie do zdjęć, wiem lekkie cienie jeszcze są ,ale dodam jeszcze pasek led. Jestem zadowolony i tak w porównaniu z tym co było
Jestem zadowolony jak na 7 miesięcy już malowania mojego
Dodatkowo testowo nowe oświetlenie do zdjęć, wiem lekkie cienie jeszcze są ,ale dodam jeszcze pasek led. Jestem zadowolony i tak w porównaniu z tym co było
Jestem zadowolony jak na 7 miesięcy już malowania mojego
Stegadon jest na duzo wyzszym poziomie niz reszta twoich prac, widac, ze robisz progres , good job.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ladny..naprawde zacny..jesli moge coś zasugerować....weź washa czarnego i rogi lekko pomaluj.zyskaja na realnosci jak beda takie brudniejsze
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Wracam do odbudowy Lustrii Slannik oraz skink priest 6ed
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Schludnie,wyrazisto,oczojebitnie....ładnie
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Ponownie wracam do armii jedynej słusznej więc spodziewajcie sie nowych fot
Nowy skinek, odbudowa armii