T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
listy wg popularności armii
SA 18
VC 18
SE 16
DH 13
DL 12
ID 12
OG 12
HE 11
VS 11
KOE 10
DE 9
EOS 9
OK 9
WDG 8
BH 6
UD 6
SA 18
VC 18
SE 16
DH 13
DL 12
ID 12
OG 12
HE 11
VS 11
KOE 10
DE 9
EOS 9
OK 9
WDG 8
BH 6
UD 6
We can't stop here. This is bat country.
se 3cie, wtf.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Na szczęście nie znerfili aż tak jak HBE, więc da się grać. :^)kangur pisze:Strasznie duzo lizaczków ,a niby znerfione
bo to zawsze niszowa armia była, żeby ludzie nakombinowaii figurek trzeba by tą armię mocno zboostować tak na ponad rok co najmniej tak jak to było przypadkowo z Infernalami, były ostro przegięte w wersji 1.1/1.2 i ludzie jakoś nakonwertowali figsów i nadal wciąż grają bo mają czym a przecież ta armia właściwie nie istniała z czasów GWkangur pisze:UD chyba nigdy nie wyjdą z dna
Właściwie to są 3 armie w jednymStan pisze:Masz np. fajny mechanizm faraona i piechoty której rozdajesz wsa.
Masz sfinxy, wykopywaczki, skorpiony, rydwany. Klimat egiptu pełną gębą.
Moim zdaniem armia bardzo różna od wampirów, na pewno się wyróżnia.
Commander of the Terracotta Army - armia golemów
Lord of the Barrow Legion - armia z kurhanów... 'stare' undeady, sprzed podziału, mi się z tym kojarzą. Słusznie?
nie przesadzalbym, ze 3 w 1. Nawet tworcy zaznaczaja, ze te dodtakowe armie z zalozenia mialy byc gorsze.
Jak nie wychodzi cos co exploituje zle wycenione jednostki (wczesniej eteryczne swarmy, mozliwe, ze charioty z t5) to te armie nie bardzo graja
lord of the barrow legion mial byc stylizowany na rzymski legion a terracota na chinska armie golemow
Jak nie wychodzi cos co exploituje zle wycenione jednostki (wczesniej eteryczne swarmy, mozliwe, ze charioty z t5) to te armie nie bardzo graja
lord of the barrow legion mial byc stylizowany na rzymski legion a terracota na chinska armie golemow
I to jest chyba najgorsze. Niby to na tej samej zasadzie były/są kulty z DE, a to powinno być na poziomie marks (favours)/honours/bloodlines, bo to powinno pełnić właśnie taką rolę.Shino pisze:nie przesadzalbym, ze 3 w 1. Nawet tworcy zaznaczaja, ze te dodtakowe armie z zalozenia mialy byc gorsze.
Właśnie chodzi mi o to co napisałeś - że to musi być gorsze niż podstawowa wersja, czyli płacisz zarówno punktami jak i traconymi zasadami i jednostkami (tak samo jak cult army w DE).Shino pisze:nie, nie jest. Mozesz mieszac jednostki z roznymi kultami w jednej armii.
Terracota czy barrow legion po prostu ucinaja mozliwosc brania czesci jednostek, a innym zabieraja zasady takie jak light troops czy ua
Mam tylko nadzieję, że to wszystko poleci do Auxiliary Booków (Terracota i Barrow Legion), a w zamian dadzą coś normalnego (np. dynastie o których kiedyś była mowa).
"No nie! Znowu najsłabsza armia, nie da się wygrywać! Jak ja teraz będę musiał nowe modele kupować, bo starymi nie da się grać!"
Może skróćmy w ten sposób wywód na kilka kolejnych stron
Może skróćmy w ten sposób wywód na kilka kolejnych stron