14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-18
-
- Mudżahedin
Re: [Master] TMS na Comiconie - WA-WA - 21-22 Kwiecień 2018
Prosze o dopisanie do listy.
Wstępnie lista uzupełniona.
Jestem na wyjedzie, sprawdzę w wtorek jak wrócę. Jeśli coś, się nie zgadza proszę o info (a coś mi nie pasuje.)
Tym 3 osobom które podały klub i nick w przelewie bardzo dziękuje ułatwiliście mi życie.
Kilka osób wpłaciło za dużo, w przyszłym tygodniu będę robił zwroty.
Osoby które nie wiedziałem do jakiego klubu należą dopisałem pod koniec. Od wtorku będę aktualizował listę wpłat w miarę codziennie.
Sezon na miejsca oficjalnie otwarty!!
Jestem na wyjedzie, sprawdzę w wtorek jak wrócę. Jeśli coś, się nie zgadza proszę o info (a coś mi nie pasuje.)
Tym 3 osobom które podały klub i nick w przelewie bardzo dziękuje ułatwiliście mi życie.
Kilka osób wpłaciło za dużo, w przyszłym tygodniu będę robił zwroty.
Osoby które nie wiedziałem do jakiego klubu należą dopisałem pod koniec. Od wtorku będę aktualizował listę wpłat w miarę codziennie.
Sezon na miejsca oficjalnie otwarty!!
Dzięki Shino.
Modelarkę i reszta regulaminu uzupełnimy w wtorek. Tu bez fajerwerku gramy standard.
Modelarkę i reszta regulaminu uzupełnimy w wtorek. Tu bez fajerwerku gramy standard.
Byłem na wyjeździe.
Miejsca są, do zeszłego piątku czekałem na wpłatę od ludzi którzy zarezerwowali miejsca.
Reszta miejsc została zwolniona, brak wpłaty zrozumiałem jako zrezygnację z udziału. Dając szanse innym zainteresowanym.
Miejsca są, do zeszłego piątku czekałem na wpłatę od ludzi którzy zarezerwowali miejsca.
Reszta miejsc została zwolniona, brak wpłaty zrozumiałem jako zrezygnację z udziału. Dając szanse innym zainteresowanym.
Spoko.Kanadian pisze:Byłem na wyjeździe.
Pytam czy przedplata bedzie honorowana jeszcze punktami premiowymi? Jesli tak to w jakiej ilości ?
I tak też kwotę przelałemWejściówka: Łącznie 50 zł. Płatnę do 07.04.2018 po tej dacie nie gwarantujemy miejsca.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A ja zaplacilem 20 zl...mam doslac resztę czy zaplacic juz na miejacu?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
sugerując się tym, tez zapłaciłem 20zl...nie wiem gdzie maja mi wysłać kod rabatowy, ale...cierpliwie czekamWejściówka: Łącznie 50 zł. Płatnę do 07.04.2018 po tej dacie nie gwarantujemy miejsca.
20 zł przed płata + Bilet Comic Con (po przedpłacie dostaniecie od nas kod rabatowy i wejściówka 3 dniowa wyniesie 30zł.)
Po tym terminie wejściówka 30 + 110 (wejściówka na comic con)
Swoją drogą nie ma kogoś kto ma odrobinę więcej czasu do ogarnięcia tego bajzlu? Przecież to jakaś patologia zaczyna się robić gdy osoba, która ma ogarnąć ogranicza się do wpisów że coś zrobi jak będzie miał czas. Jak nie ma czasu to na kij te wpisy o braku czasu? Przypomina mi się ostatni master w Wejherowie.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Byłoby prościej gdyby organizator odpowiadał na takie pytanie jako to z 14 marca 2017 r.:
Dodam tylko, że ja wpłaciłem po 20 zł od osoby i figurujemy z prawidłową przedpłatą.Milczek pisze:Rozumiem, że:Kanadian pisze: Wejściówka: Łącznie 50 zł. Płatnę do 07.04.2018 po tej dacie nie gwarantujemy miejsca.
20 zł przed płata + Bilet Comic Con (po przedpłacie dostaniecie od nas kod rabatowy i wejściówka 3 dniowa wyniesie 30zł.)
Informacje dalsze wkrótce.
- Wejściówka kosztuje 20 zł i tyle mamy płacić na Twoje konto.
- Po jej uiszczeniu dostaniemy kod rabatowy, z którym mamy wykupić dodatkowo 3-dniowy bilet na ComiCon (na stronie Comiconu) w cenie 30 zł.
Razem 50 zł.
Zgadza się?
Jak widzę słowo wejściówka to uznaje ze bez wejściówki raczej nie wejde.
Jeśli 20 PLN wystarczy do.wzięcia udziału w turnieju i zostanę również wpuszczony przynajmniej dwukrotnie na teren gdzie będzie odbywał się comi con - poproszę o zwrot 30 PLN na.moje.konto
Jeśli 20 PLN wystarczy do.wzięcia udziału w turnieju i zostanę również wpuszczony przynajmniej dwukrotnie na teren gdzie będzie odbywał się comi con - poproszę o zwrot 30 PLN na.moje.konto
Panowie przepraszam, ale jest tak duzo drobnych pierdół ale ważnych do zrobienia że dnia brakuje.
To tak, wejściówka to 20 przedpłata + trzeba zakpić bilet na Comic Con. Z racji że jesteście zajebiści i bierzecie udział w turnieju macie dostać od nas kod rabatowy, i wejściówkę na ComicCon dostajecie za 30 (czyli połowa ceny przedsprzedaży) Na miejscu wejściówka wyniesie 110 pln. Jest tak ponieważ organizatorzy CC w ostatniej chwili zdecydowali że nie my wam kupimy wejściówki, tylko to będzie osobno zrobione.
Ale dobra wiadomość dostaniemy jeszcze 10 miejsc, więc zmieścimy 80 graczy.
To tak, wejściówka to 20 przedpłata + trzeba zakpić bilet na Comic Con. Z racji że jesteście zajebiści i bierzecie udział w turnieju macie dostać od nas kod rabatowy, i wejściówkę na ComicCon dostajecie za 30 (czyli połowa ceny przedsprzedaży) Na miejscu wejściówka wyniesie 110 pln. Jest tak ponieważ organizatorzy CC w ostatniej chwili zdecydowali że nie my wam kupimy wejściówki, tylko to będzie osobno zrobione.
Ale dobra wiadomość dostaniemy jeszcze 10 miejsc, więc zmieścimy 80 graczy.