14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-18
Re: [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-18 - Wolne miejsca
Czyli ci co zapłacili 20 PLN muszą dopłacić 30 PLN a Ci którzy zapłacili 50 PLN już nie muszą się o nic martwic?
Tak/Nie?
Tak/Nie?
Ci co wpłacili więcej, dostaną zwroty. Pod koniec tygodnia do tego usiądę. wiec zwrot na pewno wpłynie na konto zanim będzie trzeba bilet na comiccon wziąć.
Z racji że turniej jest na ostatnią chwilę robiony, cześć rzeczy nie była przygotowana, wiec czekamy aż się pospina wszystko.
Z racji że turniej jest na ostatnią chwilę robiony, cześć rzeczy nie była przygotowana, wiec czekamy aż się pospina wszystko.
Będę się z każdym kontaktował indywidualnie. Ogłoszę na pewno jak tylko je dostanę. Podejrzewam że będzie to bliżej końca zapisów.yedee pisze:Kiedy spodziewać się wspomnianych kodów rabatowych na wejściówki? W jaki sposób się po nie zgłosić?
Sprawdź proszę czy mnie nie pominąłeś, płaciłem tego samego dnia co yeede, tofic i Romek bodajże.

To mamy dwóch sponsorów
TMS
Terreny Do gier.
TMS
Terreny Do gier.
Do kiedy są punkty za przedpłaty?
Czy wgl są punkty za przedpłaty?
Czy będzie oceniane malowanie?
O której należy się w sobotę stawić na miejscu?
Na jakie zasady gramy?
Czy należy wysyłać rozpiski?
Jeśli tak to gdzie?
Do kiedy należy wysyłać rozpiski?
Ile jest punktów za wysłanie rozpiski w terminie?
Warto by było odpowiedzi na te pytania zamieścić w regulaminie.
Czy wgl są punkty za przedpłaty?
Czy będzie oceniane malowanie?
O której należy się w sobotę stawić na miejscu?
Na jakie zasady gramy?
Czy należy wysyłać rozpiski?
Jeśli tak to gdzie?
Do kiedy należy wysyłać rozpiski?
Ile jest punktów za wysłanie rozpiski w terminie?
Warto by było odpowiedzi na te pytania zamieścić w regulaminie.
Kanadian,
jakiś tydzień temu wysłałem Ci wiadomość, że mogę zająć się sędziowaniem na turnieju, a dodatkowo ogarnąć zgłoszenia, paringi, wyniki i tą stronę organizacyjną ale od 6 dni jest zero odpowiedzi.
To mam się tym zająć? Nie mam? Fajnie byłoby coś napisać.
Gadałem z Bogusiem, którego traktuje również jako organizatora tego mastera i powiedział, że jest mogę tą fuchę wziąć; niemniej dobrze byłoby abyś zajął jakieś stanowisko.
jakiś tydzień temu wysłałem Ci wiadomość, że mogę zająć się sędziowaniem na turnieju, a dodatkowo ogarnąć zgłoszenia, paringi, wyniki i tą stronę organizacyjną ale od 6 dni jest zero odpowiedzi.
To mam się tym zająć? Nie mam? Fajnie byłoby coś napisać.
Gadałem z Bogusiem, którego traktuje również jako organizatora tego mastera i powiedział, że jest mogę tą fuchę wziąć; niemniej dobrze byłoby abyś zajął jakieś stanowisko.
JarekK, dzięki zapomniałem o rozpach. W temacie głównym dodano. Jeszcze tylko adres muszę ustalić.
Guldur Skontaktuj się z Bobsonem on ogarnia organizację ludzi. Jeśli już to zrobiłeś wyślij mi jeszcze raz PM.
Postaram się zrobić update płatności. Nieoczekiwanie trwa prace serwisowe w moim banku i nie mogę się dostać do konta on-line. Więc prosił bym trochę cierpliwości.
Ocena malowania dodana, jak i punkty za ropę i przedpłatę.
Panowie nie mogę zagwarantować że będziecie mogli kopić wejściówkę na turniej po 07.04.2018. Zrobiłem spory raban o ograniczenia miejsca a okazuje się że tego nie zapełnimy... trochę słabo. Zwłaszcza że ludzie się starali nam to miejsce udostępnić.
Guldur Skontaktuj się z Bobsonem on ogarnia organizację ludzi. Jeśli już to zrobiłeś wyślij mi jeszcze raz PM.
Postaram się zrobić update płatności. Nieoczekiwanie trwa prace serwisowe w moim banku i nie mogę się dostać do konta on-line. Więc prosił bym trochę cierpliwości.
Ocena malowania dodana, jak i punkty za ropę i przedpłatę.
Panowie nie mogę zagwarantować że będziecie mogli kopić wejściówkę na turniej po 07.04.2018. Zrobiłem spory raban o ograniczenia miejsca a okazuje się że tego nie zapełnimy... trochę słabo. Zwłaszcza że ludzie się starali nam to miejsce udostępnić.
Ludzie mnie nie lubią
.
Udało mi się dostać do historii konta. Zrobiłem update przedpłat.

Udało mi się dostać do historii konta. Zrobiłem update przedpłat.
Gwoli ścisłości na tego mastera w stolicy jedzie się z Centralnego 10 minut krócej niż do ŁodziLaik pisze:Rzeczywiście wygląda słabo, ciekawe jak to możliwe że przy takim boomie ostatnio na mastery ten w stolicy ma problem z frekwencja...

Uprawa warzyw od 1997 roku

- swieta_barbara
- habydysz
Z tego co się orientuję - jedyny.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jarekk....
A kiedy Wrocław wroci na mapę masterow?
A kiedy Wrocław wroci na mapę masterow?

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Jak ogarnę bazę terenową. Mam zamiar. Na razie rozkręcam lokale i wygląda to na prawdę spoko, z resztą możesz zobaczyć w temacie turniejów. Jak będę robił mastera to ma być tip top. Jest szansa że 2019.
@barbara - dzięki za info
@barbara - dzięki za info