Nasze rozpiski
Moderator: esgaroth
- Kacpi 1998
- Masakrator
centaurów się nie bierze dla 2 ataków z 4 siły ale dla 5 tafa i sv 1 

- Kacpi 1998
- Masakrator
kombinował ktoś z gigantem na bitwy forfun i duże punkty ? poważnie myślę o zakupie a może ktoś ma jakieś doświadczenia 

- RedScorpion
- Falubaz
Mocno nas pocięli w nowym drafcie, wychodzi mi że helka wypada z rozpiski. Kosmiczny koszt połączenia jej z deathem dyskwalifikuje ją moim zdaniem. Spróbuję potestować opcję trochę bardziej ofensywną. Iron daemon przy jego koszcie nie powinien się znaleźć w ograniczeniach moim zdaniem.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Słabo z magią haszuta bo chciałem na niej grać, dziwi mnie też obcięcie maszyn w stosunku do dwarfów
- RedScorpion
- Falubaz
Pierwsza próba na 2 Taurukach i bez helki wyszła całkiem ok. 10:10 z demonami mimo niesamowitego farta przeciwnika w dwóch ostatnich turach.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Fajnie by bylo jak by GW okreslilo sie w koncu jak jest z tymi monsterami czy laczy sie statystyki czy nie.
Pomysl na rozpiske, dwoch prophetow na lamassu w deathem razy cztery, co ture latajace snajpy plus slonce, taki plan :p
Pomysl na rozpiske, dwoch prophetow na lamassu w deathem razy cztery, co ture latajace snajpy plus slonce, taki plan :p
na pierwszy mini turniej złymi krasnoludkami(na razie sporo proxów z tych grzecznych krasi ale jestem w trakcie konwertowania) na 600 pkt
daemonsmith 1 level death e.shield 100
15 infernalguard hw&s sztandar muzyk gleaming pendant 205
rakieta 100
3 bullcentaury hw&s 135
5 hobogobo raiders 60
da to rade?
daemonsmith 1 level death e.shield 100
15 infernalguard hw&s sztandar muzyk gleaming pendant 205
rakieta 100
3 bullcentaury hw&s 135
5 hobogobo raiders 60
da to rade?
Dobry!
tak przelgądałem sobie booka i skleciłem w AB coś na krasie co myślicie dobry pomysł na armię?
Generalnie koncepcja taka: krasnoludy i maszyny.
Generał Overlord:
-regena 4+
-maska z toxic
-płonąca stal
-pistolet, infernal weapon, shield
555
-------------------
Mag, master metal, czary: 1,3,4,5
2x binding scroll
560
---------------------
3x20 wojaki z muzykami, czempionami i blunderbasy ---> 3x377
29 immortalów FCG, banner of shamut, infernal weapon, shieldy --->918
2x miotacz
2x rakietnica
czołg z karabinkami
co sądzicie?
ewentualnie wersja druga to pokombinować trochę i wsadzić kadaja dużego i generała na dużego byka reszta bez zmian(aby to weszło to mag straci jednego scrolla), kwestia ekwipunku do przemyślenia jest na herosach.
tak przelgądałem sobie booka i skleciłem w AB coś na krasie co myślicie dobry pomysł na armię?
Generalnie koncepcja taka: krasnoludy i maszyny.
Generał Overlord:
-regena 4+
-maska z toxic
-płonąca stal
-pistolet, infernal weapon, shield
555
-------------------
Mag, master metal, czary: 1,3,4,5
2x binding scroll
560
---------------------
3x20 wojaki z muzykami, czempionami i blunderbasy ---> 3x377
29 immortalów FCG, banner of shamut, infernal weapon, shieldy --->918
2x miotacz
2x rakietnica
czołg z karabinkami
co sądzicie?
ewentualnie wersja druga to pokombinować trochę i wsadzić kadaja dużego i generała na dużego byka reszta bez zmian(aby to weszło to mag straci jednego scrolla), kwestia ekwipunku do przemyślenia jest na herosach.
ID gdy dostaną buffa to da sie nimi grać, teraz to jet troche lipka, jak podoba ci się na ta rasa to zbieraj maluj i za rok dwa będziesz miał ładną i grywalną amirę 

Duży byk i kadaj to 1015pkt, będziesz musiał zmienić znacznie więcej niż scroll żeby to weszło. Pozatym ten byk nie ma raczej sensu na obecne zasady.
Nie jestem pewien co to 2x rakietnica i miotacz ale, albo przekraczasz limit 0-2 gunnerteams, albo 20% na barrage bo shrapnel guns zabiera 305 pkt z tej puli.
Nie masz żadnej odginaczki.
Nie jestem pewien co to 2x rakietnica i miotacz ale, albo przekraczasz limit 0-2 gunnerteams, albo 20% na barrage bo shrapnel guns zabiera 305 pkt z tej puli.
Nie masz żadnej odginaczki.