14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-18
Re: 14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-1
Walić te rozpy
Czy będę mógł tam się napić dobrego piwerka?
Czy będę mógł tam się napić dobrego piwerka?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Rozpiska wyslana....teraz z czekam na kod rabatowy na wejście....do zobaczenia
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
na ten moment mam rozpiski:
Marcin Wasek
Łukasz Borowik
Damian Bronowicki
Piotr Kras
Arkadiusz Romański
Artur Desperat
Stanisław Scheiner
Marcin Lipiński
Piotr Borowski
Tomasz Domagalski
Tomasz Rosłoniak
Damian Ciarka
Michał Nawrot
Michał Wiśniewski
Konrad Jankowski
Krystian Kasner
Paweł Gąsiewski
Radosław Bednarski
Jacek Kukulski
Paweł Prusaczyk
Kacper Bucki
Daniel Gronowski
Jakub Augustyn
Adam Szczodrowski
Krzysztof Żelaźnicki
Bartłomiej Skwara
Marcin Krzemień
Marcin Zajkowski
Marcin Zakrzewski
Marek Gmyrek
Jan Wieczór
Marcin Wasek
Łukasz Borowik
Damian Bronowicki
Piotr Kras
Arkadiusz Romański
Artur Desperat
Stanisław Scheiner
Marcin Lipiński
Piotr Borowski
Tomasz Domagalski
Tomasz Rosłoniak
Damian Ciarka
Michał Nawrot
Michał Wiśniewski
Konrad Jankowski
Krystian Kasner
Paweł Gąsiewski
Radosław Bednarski
Jacek Kukulski
Paweł Prusaczyk
Kacper Bucki
Daniel Gronowski
Jakub Augustyn
Adam Szczodrowski
Krzysztof Żelaźnicki
Bartłomiej Skwara
Marcin Krzemień
Marcin Zajkowski
Marcin Zakrzewski
Marek Gmyrek
Jan Wieczór
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2018, o 22:43 przez Guldur, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Mam nadzieję, że będą te bony bo chcielibyśmy cosik zobaczyć już w piątek piąteczek piątunio...
- Aron_Banalny
- Masakrator
mam pytanie moze mądre moze głupie,nie wiem
czyli jak wysłałem przedpłatę po 7 kwietnia to muszę dopłacać 110 zł za wejściówkę?
czyli jak wysłałem przedpłatę po 7 kwietnia to muszę dopłacać 110 zł za wejściówkę?
Byłem na wyjeździe, wróciłem od rana staram się uzupełniać luki informacyjne.
Dzisiaj dostałem Kody... ale nie działają. Podejrzewam że jutro naprawia problem, i będę mógł je rozesłać.
Aron_Banalny Nie, udało mi się załatwić kody bez konieczności wysyłania listy uczestników. Więc osoby które zgłosiły się po terminie będą mogli załapać się na zniżkę.
Shino, nie wiem, to będzie mój pierwszy comic con.
cluzoe
Godzinówki zaraz dostarczam:
Zaczynamy o 10:00 (zarówno w sobotę jaki i niedzielę)
10:15 pierwsza bitwa
Nie będzie dla nas oddzielnej sali... prawdopodobnie.
ogólnie chciałem przeprosić was za organizację, nie planowałem robić tego turnieju i grafik miałem zapełniony zupełnie czymś inny. Do tego nie będąc na miejscu i ciągłe zmiany od głównego organizatora doprowadza do sytuacji że jest trochę słabo z informacją. Następnym razem będziemy mieli przećwiczoną sytuację i będzie lepiej. Trochę mi głupio że tak jest, ale nie mam na razie pomysłu jak sprawniej to rozwiązać.
Dzisiaj dostałem Kody... ale nie działają. Podejrzewam że jutro naprawia problem, i będę mógł je rozesłać.
Aron_Banalny Nie, udało mi się załatwić kody bez konieczności wysyłania listy uczestników. Więc osoby które zgłosiły się po terminie będą mogli załapać się na zniżkę.
Shino, nie wiem, to będzie mój pierwszy comic con.
cluzoe
Godzinówki zaraz dostarczam:
Zaczynamy o 10:00 (zarówno w sobotę jaki i niedzielę)
10:15 pierwsza bitwa
Nie będzie dla nas oddzielnej sali... prawdopodobnie.
ogólnie chciałem przeprosić was za organizację, nie planowałem robić tego turnieju i grafik miałem zapełniony zupełnie czymś inny. Do tego nie będąc na miejscu i ciągłe zmiany od głównego organizatora doprowadza do sytuacji że jest trochę słabo z informacją. Następnym razem będziemy mieli przećwiczoną sytuację i będzie lepiej. Trochę mi głupio że tak jest, ale nie mam na razie pomysłu jak sprawniej to rozwiązać.
Nie wybieram się na turniej, ale byłem na obu poprzednich ComiConach i ostrzegę Was:
- ludzi jest absurdalnie dużo (kilkanaście - kilkadziesiąt tysięcy, tłok jak na otwarciu lidla, szczególnie w sobotę)
- Pomyślcie o dobrym odgrodzeniu się od tłumu, jeżeli gra ma się odbywać w jednej z hal a nie w wydzielonej salce
- jedzenie - foodtracki na CC są obscenicznie drogie i dość kiepskiej jakości - lepiej coś zabrać ze sobą
- Ustalcie sobie dokładnie gdzie gracie / punkty zbiórki najlepiej zrobić mapkę Expo i pozaznaczać - nie żartuję, teren jest dość duży. Do tego tak zapchany ludźmi, że pomysły typu "spotkamy się przy głównym wejściu" polecam odstawić.
A tak przy okazji to jest bardzo fajny i widowiskowy event, więc sam wyjazd powinien być atrakcją .
- ludzi jest absurdalnie dużo (kilkanaście - kilkadziesiąt tysięcy, tłok jak na otwarciu lidla, szczególnie w sobotę)
- Pomyślcie o dobrym odgrodzeniu się od tłumu, jeżeli gra ma się odbywać w jednej z hal a nie w wydzielonej salce
- jedzenie - foodtracki na CC są obscenicznie drogie i dość kiepskiej jakości - lepiej coś zabrać ze sobą
- Ustalcie sobie dokładnie gdzie gracie / punkty zbiórki najlepiej zrobić mapkę Expo i pozaznaczać - nie żartuję, teren jest dość duży. Do tego tak zapchany ludźmi, że pomysły typu "spotkamy się przy głównym wejściu" polecam odstawić.
A tak przy okazji to jest bardzo fajny i widowiskowy event, więc sam wyjazd powinien być atrakcją .
Bravely bold Sir Robin
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.
Rode forth from Camelot.
He was not afraid to die,
Oh brave Sir Robin.