Zrobiłem je przy fatalnym oświetleniu i z ręki, zgubiłem konektor między aparatem a dużym statywem, więc wszystkie są do dupy. Te które opublikowałem są i tak najlepsze. Niestety, do zrobienia fotek przyzwoitych całości nie mam warunków.
Ta figurka ma 34 lata, nie ma się co spodziewać cudów dotyczących jakości jej rzeźby;)
Trawa jest, oczywiście, za wysoka. W pełni świadomie dałem taką, zdając sobie z tego sprawę. Pełni bowiem wielce ważną funkcję - zasłania gigantyczną wadę tej figurki, jest źle odlana, nie ma przestrzeni pomiędzy nogą a resztą ciała. Ze względu na bardzo delikatny metal, praktycznie czysty ołów, zrezygnowałem z usuwania tej olbrzymiej nadlewki (w zasadzie to nawet nie nadlewka, coś znacznie większego) i zamiast tego zasłoniłem ją tym kępskiem.
Jak to ktoś skomentował na fejsie - you can say its 80s by the size of the bush;)
A tutaj licz. Zrobiony ze 20 lat temu, pokazywałem go CHYBA kiedyś na jakiejś zbiorczej fotce, ale uznałem że zasługuje na coś więcej, w końcu tyle razy był dowódcą mojej armii.
Dziwaczny ten model :p A raczej to co trzyma w wyciagnietej dloni i to co ma na glowie.
Fajny jest
Podoba mi sie polaczenie kolorow na szatach.
Scenka super! Po drugiej stronie aparatu podnosza sie truposze
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane