Potrzebuje porady w sprawie aparatu foto.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rejmol
"Nie jestem powergamerem"

Potrzebuje porady w sprawie aparatu foto.

Post autor: Rejmol »

Mam możliwość kupić używany aparat cyfrowy Panasonic LUMIX DMC-LZ7 za 400zł, nowe chodzą po 600zł.
Potrzebuje aparatu głownie do robienia zdjęć figurkom i wystawiania ich na forum, czasem do wystawienia czegoś na allegro i przy okazji do zwykłego użytkowania, typu zdjęcia na imprezach itd.

Zaciekawił mnie ten model bo znalazłem go w jakimś czasopiśmie jako kandydat na gadżet roku 2007 w kwestii foto, bo tani i bardzo dobry jak na te pieniądze.
Nie dysponuje za dużą kasą ale tańszych się boje bo pożyczałem od kumpla jakiegoś HP i figurkom zdjęć się zrobić nie dało, nie łapał ostrości.

Bardzo proszę o radę, chciałbym kupić dobry aparat do wypisanych wyżej czynności, a nie przepłacać za aparat którego funkcji nie wykorzystam.

Lord MC
Wałkarz

Post autor: Lord MC »

Z tego co wiem jest to jeden z lepszych aparatów w tej cenie.
Kupuj :wink:

P.S. Ale nie wiem, czy jest to problem na tyle poważny, by otwierać od razu dwa tematy :wink:

Awatar użytkownika
Rejmol
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rejmol »

Oj sorki za te dwa tematy. Coś komp przymulił, błąd wyskoczył, nie zauważyłem że się dwa zrobiły.

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

wygląda dobrze. ale ja się nie znam, ja ciemniowy a nie cyfrowiec jestem...

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Mój ojciec zaczął się ostatnio bawić w fotografię i kupił sobie zabaweczkę: NIKONA D80. 11,5 MPixeli fajny kontrast i w ogóle. Cacko za 5 tysiaków :). Ja bym jednak kupił tego lumixa - Super Sprzęt mi nie potrzebny :wink:
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

ODPOWIEDZ