GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
A jednak obecnie - NIE pracują - jest w planach
http://gwint24.pl/podsumowanie-wczorajs ... informacji
http://gwint24.pl/podsumowanie-wczorajs ... informacji
Pffff to po co takie karty tworzyli? Dla jaj.... Ja rozumiem beta ale zaczynają ostro iść sami nie wiedzą w jaką stronęKarty z umiejętnością Utwórz znikną z gier rankingowych i Pro Laddera – będzie można z nich korzystać tylko w grze z przyjacielem/botem i na Arenach. Ponadto lwia część kart z Utwórz zostanie całkowicie zmieniona.
No to już wiem czemu ostatnio złotek kurwa nie widzę :<W Gwincie nie ma tak zwanego „pity timera„, czyli odlicznika, który determinuje gwarantowaną złotą kartę po otworzeniu danej ilości beczek np. 40.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Dobrze przetłumaczone na tej stronie . Tylko niektóre karty wylecą z rankingowych gierek, a niektóre zostaną zmienione. Zakładam, że może się zdarzyć parę przypadków jednego i drugiego, że zostaną zmienione i wyrzucone, ale generalnie te, które będą sprawiały problemy ze zmianą, albo podoba im się ich forma, ale nie w rankedach zostaną przesunięte. Ja tak widzę runestony, Slave Drivera i Elven Scouta. Poza tym zostana też w casualu, poza tymi, które będą zmieniane to nie będzie można nimi tylko w rankedach i pro ladderze.
Tej wizji to u nich nie widać. A ciśnięcie aby w gierce było 0 rng za dobrze też nie zrobi bo zwyczajnie aktualnie przyjemnie ogląda się streamy gdzie ktoś gra Arene. Ranked/Proladder to nuda jak cholera.Żaba pisze: Wali mnie "wizja" twórcy i ślepe jej podporządkowanie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Niczym konkretnym. Liczą się tylko karty, które oddziałują na wszystkie rzędy, albo na jeden. Na przykład grając Mahakam Ale (nie pamiętam polskiej nazwy, takie piwko), będziesz chciał mieć w każdym rzędzie jednostki. Generalnie poza takimi grami jak na Nilfgaard z alchemią patch temu, gdzie grali Foul Ale (zadaje 6 dmg w każdym rzędzie) to zdecydowanie więcej jest kart karzących za stackowanie jednego rzędu. Zwykle będziesz chciał wyrównywać siłę między rzędami, ale nie wyrównywać jednostek w jednym rzędzie, bo np. Geralt: Igni.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak ktoś zbiera karty premium to w ten weekend w każdej otwartej beczce znajdzie minimum 1 szt. minimum niebieskiej karty premium. Pzdr.
Ostatnio nie grywam w ogole, znudzil mnie, wole HS.
a ja bawię się we wszystko przy czym zmieniłem podejście do HSa - tak łatwiej się żyje.
Czekam na Artifacta choć pewnie i tak gwint będzie the best.
na razie kończę deliverance kingdom come - baaardzo polecam - ściganie heretyków, szabat czarownic, życie mnicha w klasztorze, wszystko na własnej skórze - mega, zwłaszcza teraz jak pousuwali bugi
Czekam na Artifacta choć pewnie i tak gwint będzie the best.
na razie kończę deliverance kingdom come - baaardzo polecam - ściganie heretyków, szabat czarownic, życie mnicha w klasztorze, wszystko na własnej skórze - mega, zwłaszcza teraz jak pousuwali bugi
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jednak wróciłem do HS-a, bo jak zacząłem grać na wildzie to stwierdziłem, że jakiś taki świeższy się zrobił. Ale i tak Gwint u mnie rządzi...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zabili talię na wiedźminach. Zamiast nadzorcy nie ma co tam już wsadzić... Po nerfie nadzorca był już ok imho, a teraz talia wedźminów padła jak kawka...
najgorsze co sie przytrafilo tej grze to swim i create. dobrze ze to nerfia.Żaba pisze:W sensie alchemię ? Pewnie wrzuci się niewolniczą piechotę albo piwo zastąpi jaskółką. Ciekawe czy runy wylecą z tallii (wszystkich) chyba są za słabe obecnie
pacz baaaardzo na plus
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
GS'y + Pożerka i dagon na zemście będziemy tym rzygać w najbliższych miesiącach
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13