T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Jak nie wydadzą tego szybko to równie dobrze mogą wydać ten fix w sierpniu
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Trochę autopromocji:
Jeżeli macie jakieś życzenia dotyczące tego co w wydrukowanym BRB powinno się znaleźć oprócz samego BRB to proszę o wrzucanie tutaj:
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post974150
Jeżeli macie jakieś życzenia dotyczące tego co w wydrukowanym BRB powinno się znaleźć oprócz samego BRB to proszę o wrzucanie tutaj:
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post974150
- Dancaarkiiel
- Falubaz
ślivek pisze:Ptaszki nie czytają tego co powinny. Jeszcze ze dwa tygodnie liczcie, że to poleży w BLT jak się RT i inni nie będą za bardzo wtrącać. Te ceny co niektórzy widzą nijak nie są ostateczne
Czyli według nich sposobem na ugrywalnienie fell wraitha jest zrobienie go cowboyem na przepłaconym zdechłym gryfie który ma tylko 6+ save i 5+ ward?
Śmieszny też paragraf na koniec że mają za mało danych o grze innych bloodline, tak jakby nie było oczywiste że inne są slabsze i dlatego nie biorą ich ludzie. Według nich blood dragon gra bo jest cool hehe
Śmieszny też paragraf na koniec że mają za mało danych o grze innych bloodline, tak jakby nie było oczywiste że inne są slabsze i dlatego nie biorą ich ludzie. Według nich blood dragon gra bo jest cool hehe
Jakby był na poziomie cenowym chimery to jeszcze ujdzie.Stan pisze:Czyli według nich sposobem na ugrywalnienie fell wraitha jest zrobienie go cowboyem na przepłaconym zdechłym gryfie który ma tylko 6+ save i 5+ ward?
Ale bardziej mnie dziwi fakt, że nie mieli danych zarówno o Fell Wraith jak i pozostałych bloodline'ach, a takie różne efekty wyszły. Sami sobie zaprzeczają prawdę mówiąc.
Skoro mowa o Fortitude, to czy ma ktoś pomysł na polską wersję? Siedzę aktualnie i wprowadzam zmiany do polskich AB i na razie zmieniam Regenke na "Hart", ale jakoś mi to nie brzmi, a nie mam pomysłu, jak to inaczej przetłumaczyćKlaudel pisze:Fortitude to rozumiem nowa nazwa na regene?
Żywotność? Ale też nie bardzo pasujeBela pisze:Skoro mowa o Fortitude, to czy ma ktoś pomysł na polską wersję? Siedzę aktualnie i wprowadzam zmiany do polskich AB i na razie zmieniam Regenke na "Hart", ale jakoś mi to nie brzmi, a nie mam pomysłu, jak to inaczej przetłumaczyć
Krzepa, krzepkość, wigor?