Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: Warstadt by qc
Pierwsza machina wojenna to rydwan, który zbudowałem z części pozostałych z zestawu Screaming Bell od GW oraz bitsów z Rydwanu Goblinów oraz wielu różnych tarcz, które Skaveni zdobyli na polach bitew.
Natomiast Wilkoszczury to prosta konwersja polegająca na dodaniu Wilkom od GW siekaczy i szczurzych ogonów.
Zobacz także na BLOGU.
Natomiast Wilkoszczury to prosta konwersja polegająca na dodaniu Wilkom od GW siekaczy i szczurzych ogonów.
Zobacz także na BLOGU.
Modele bohaterów z książek wydają się bardzo wdzięcznym tematem do malowania
Ten zielony płaszcz też bardzo mi się podoba, fajny soczysty kolor i widać to fakturowanie.
Jednak model Gotreka bardziej mi się podoba, zwłaszcza topór
Dobra klimatyczna robota!
Ten zielony płaszcz też bardzo mi się podoba, fajny soczysty kolor i widać to fakturowanie.
Jednak model Gotreka bardziej mi się podoba, zwłaszcza topór
Dobra klimatyczna robota!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- wind_sower
- Masakrator
Ta konwersja rydwanu jest łatwa do wykonania i zajebista. Bo konwersje powinny być łatwe do wykonanie i zajebiste. A to jest łatwe i zajebiste, dlatego ta konwersja jest zajebista.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No i zajebiscie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Rydwan dla Skavenow do Warheim FS.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zakończyłem malowanie modelu Hobgoblina do kompanii Krasnoludów Chaosu z Zorn Uzkul.
W roli Hobgoblinów użyłem modeli z zestawów Goblins Warband oraz Goblin Warriors set #1 i Goblin Warriors set #2 od Scibor MM. Natomiast tarcza pochodzi z zestawu Shield od Rotten Factory.
W roli Hobgoblinów użyłem modeli z zestawów Goblins Warband oraz Goblin Warriors set #1 i Goblin Warriors set #2 od Scibor MM. Natomiast tarcza pochodzi z zestawu Shield od Rotten Factory.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zakończyłem malowanie modelu Hobgoblina do kompanii Krasnoludów Chaosu z Zorn Uzkul.
Nie umiem oceniać modeli które mi się nie podobają, choć nie wiem co ale tarcze są super! Bardzo mi się podobają i uważam, że dają klimatu
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki. Także uważam, że tarcze od Rotten Factory są świetne!
Zwiadowcze stado klanu Eshin to kolejna kompania do Warheim FS, którą postawiłem złożyć.
Druga machina wojenna to rydwan, który zbudowałem z zestawu Screaming Bell od GW.
Zobacz też na blogu.
Zwiadowcze stado klanu Eshin to kolejna kompania do Warheim FS, którą postawiłem złożyć.
Druga machina wojenna to rydwan, który zbudowałem z zestawu Screaming Bell od GW.
Zobacz też na blogu.
No panie, ta maszyna wygląda świetnie. Chaotycznie, przerażająco, kojarzy mi się z artami ze starych warhammerów z jakimiś dziwacznymi konstrukcjami
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki! Taki efekt właśnie chciałem uzyskać.debelial pisze:No panie, ta maszyna wygląda świetnie. Chaotycznie, przerażająco, kojarzy mi się z artami ze starych warhammerów z jakimiś dziwacznymi konstrukcjami
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Świetny rydwan i super te odrażające kreatury.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Same modele jak dla mnie są obrzydliwe, więc nie nadaję się żeby coś więcej o nich napisać ;P
Jednak tarcza jest świetna i to zielone coś na tyłku ostatniego gościa fajnie ożywia brzydala
Gratki za zmalowanie kolejnej bandy!
Jednak tarcza jest świetna i to zielone coś na tyłku ostatniego gościa fajnie ożywia brzydala
Gratki za zmalowanie kolejnej bandy!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki.
Prawda, że te tarcze od Rotten Factory są świetne? Do zielonoskórych jak znalazł.
Prawda, że te tarcze od Rotten Factory są świetne? Do zielonoskórych jak znalazł.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Przy okazji malowania Hobgoblinów do kompanii Krasnoludów Chaosu z Zorn Uzkul postanowiłem wygrzebać z pudełka bitsy (między innymi od GW oraz HQ Resin i Ristuls EM, a także Reaper Miniatures) i zrobiłem znaczniki, które docelowo ozdobią dioramę na której wystawione będą modele Dawi Zharr.
Efekty na podstawkach to farby technical od GW oraz chemia i pigmenty od AK Interactive oraz Vallejo.
Efekty na podstawkach to farby technical od GW oraz chemia i pigmenty od AK Interactive oraz Vallejo.
- wind_sower
- Masakrator
very najs...
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
Namiot z czachy i te totemy to rewelacja!
Mega mi się podobaja, nawet bardziej niż same hobgobliny ;p
Klimat czuc
Mega mi się podobaja, nawet bardziej niż same hobgobliny ;p
Klimat czuc