https://naforum.zapodaj.net/b9c3015622e8.jpg.html
ps. są jeszcze wolne miejsca w hotelu. Gorąco zapraszamy do skorzystania z tej opcji!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Będzie nagroda dla najładniejszej armii, także picuj modele;)dziop pisze:Może jakieś wyróżnienie dla osób które najładniej pomalują sami (nie sami) swoje armie. Ostatnio zostałem wyróżniony w Lublinie. Zdecydowanie mnie to zmotywowało do malowania ładnie pacynek.
Na najładniejszą to raczej szans nie mam przy np. Kołacie ale może jakiś uścisk dłoni prezesa te sprawyBig Boss M. pisze:Będzie nagroda dla najładniejszej armii, także picuj modele;)dziop pisze:Może jakieś wyróżnienie dla osób które najładniej pomalują sami (nie sami) swoje armie. Ostatnio zostałem wyróżniony w Lublinie. Zdecydowanie mnie to zmotywowało do malowania ładnie pacynek.
W takim razie, możesz się wykazać jeszcze w 1 kategorii, mianowicie najlepiej przekonwertowywana armia, docenimy tych którzy lubią pobawić się z GSem i bitsami;)dziop pisze:Na najładniejszą to raczej szans nie mam przy np. Kołacie ale może jakiś uścisk dłoni prezesa te sprawyBig Boss M. pisze:Będzie nagroda dla najładniejszej armii, także picuj modele;)dziop pisze:Może jakieś wyróżnienie dla osób które najładniej pomalują sami (nie sami) swoje armie. Ostatnio zostałem wyróżniony w Lublinie. Zdecydowanie mnie to zmotywowało do malowania ładnie pacynek.