Jeżus pisze:"Może zawierać śladowe ilości zrezygnowania i wkurwienia"Laik pisze:Nowy baton "Smak Klopsa"Bobson pisze:No ale dal Ci smak klopsa.
Smak popiołu, depresji i śmierci...
Jeżus pisze:"Może zawierać śladowe ilości zrezygnowania i wkurwienia"Laik pisze:Nowy baton "Smak Klopsa"Bobson pisze:No ale dal Ci smak klopsa.
Moze gdybys ladnie pomalowal to by nie byla taka zdziwiona : PDruchii pisze:. Jedna laska zrobiła mega oczy jak jej powiedziałem ze gdyby niechcący upuściła mi Moraśkę to jest 500 w plecy
Nie dosc zeprox mantikory to jeszcze niedokończony malowanie...wstyd z takimi.modelami isc na turniej klasy masterwind_sower pisze:Moze gdybys ladnie pomalowal to by nie byla taka zdziwiona : PDruchii pisze:. Jedna laska zrobiła mega oczy jak jej powiedziałem ze gdyby niechcący upuściła mi Moraśkę to jest 500 w plecy
Zboju jeden byles w niedziele - jakos Cie nie widzialem jak przechodizlem sie miedzy stolami ?Druchii pisze:
Zazdrośnicy!!!!
Jam jest Warszawiak już (a bardziej SulejowszczaninWYRWENA pisze:Mam nadzieje że już odkurzasz figsy i reaktywujesz Bydgoszcz ! fajnie było zbić pione ! pozdroZiemko pisze:Gasior lobuzie udalo Ci sie jeszcze odbic Fajnie bylo wpasc i zbic pione ze stara gwardia przy okazji Comic Conu
Tak, nie uwierzycie ale dopiero wróciłem z Comiconu o północy (szczęście że samochód się nie zapalił po tym jak paliwo zaczęło mi się wylewać na silnik... po zewnętrznej stronie). Żeby dowiedzieć się że mam jeszcze 2 awarie w mieszkaniu... jakaś klątwa czy co?Dancaarkiiel pisze:Będą jakieś foty foteczki? :')
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.