Sykstusie, zawrzyj czarci pakt z Maxem (a tak swoją drogą, ostatnio go tu nie widuję... czyżby był zajęty przygotowywaniem ozdóbek na choinkę?) - gałkami ocznymi duszy mojej już widzę te bluźniercze dzieła, na których widok skręca trzewia i wypacza mózg.
apropo tego co poprzednik napisał.. może zrobiłbyś mu część wystającego mózgu?:D
co będzie w łapie miał?
ciekaw jestem jak go pomalujesz bo sie ciekawie zapowiada;]
Kose od Heralda tj trzonek kosy jest od Heralda tj Lorda Nurgla na steedzie. A ze ciężka ta kosa to ciężko przykleić. Hmm z tyłu głowy jest trochu wolnego miejsca to może mu troszkę mózgu dolepię
I dodałem Kose
skróć drut, pozawijaj luźniej i zrób z niego jakiegoś robala obleśnego to będzie pasować, bo teraz to ni w ząb ta kosa. A tak to robal ładnie wpasuje się i przy okazji "podtrzyma" kose.
Rozkmina niezła, aczkolwiek przydałoby się ją trochę podrasować GSem, szczególnie miejsce łączenia ostrza z trzonkiem. Jak to poprawisz powinno być zajebiaszczo
Główka to wypraska flagelantów Wokal chyba użył tej samej do swego jeźdźca Chałaśnickiego A tam jest tak ciasno ten drut u góry bo: jest taka część od flagelantów do sztandaru (trzon) i ona jest u góry płaska, wiec ją zawiązałem żeby nie było tego widać. A u trzonek wsadzę trochę gsu żeby to się lepiej trzymało A drut chyba pomaluje na obleśny sznur jakiś ;p
Drut to będzie taki gruby sznur podtrzymujący ostrze żeby nie odpadło :p W końcu ma ostro kosić A flaków tutaj nie będzie Kosa Za to dzisiaj w 0,5 h albo i krócej zrobiłem 10tke plaugbererów z modeliny Ale ich nie pokaże bo by ktś dostał zgona ze śmiechu