[Kozłów pod Gliwicami] "Umarł król, niech żyje król" 30.06
Re: [Kozłów pod Gliwicami] "Umarł król, niech żyje król" 30.
Do centrum Gliwic jest bardzo przyzwoity dojazd autobusem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Aktualizacja listy.
MNP21 - istnieje szybki i tani transport z Krakowa ( inter-bus - kolo 20 zł jazda kolo 1,30 H), ale zagadaj do ekipy z Krakowa ( Szymu, Zielony skaven) z centrum cię zgarniemy jak coś.
MNP21 - istnieje szybki i tani transport z Krakowa ( inter-bus - kolo 20 zł jazda kolo 1,30 H), ale zagadaj do ekipy z Krakowa ( Szymu, Zielony skaven) z centrum cię zgarniemy jak coś.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
https://zapodaj.net/f50ef7245aac1.jpg.html
Puchary już gotowe.
Dodatkowo w śród uczestników zostaną rozlosowane 2 lub 3 bony ( między 50 a 100 zł - w zależności od ilości uczestników) na :

Paintball Gliwice
ul. Marcina 35, 44-153 Kozłów (k. Gliwic)
Puchary już gotowe.
Dodatkowo w śród uczestników zostaną rozlosowane 2 lub 3 bony ( między 50 a 100 zł - w zależności od ilości uczestników) na :

Paintball Gliwice
ul. Marcina 35, 44-153 Kozłów (k. Gliwic)
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A propos nagród, wspólnie z sponsorami ustaliliśmy iż po turnieju (okolice 19) będziemy organizowali nieobowiązkową grę paintballową zakończoną wspólnym ogniskiem w akompaniamencie piwa i kiełbasy. Będzie można wykorzystać wtedy wygrane bony lub zachować je na przyszłość. Liczymy na owocną współpracę z której będziemy mogli ożywić atmosferę starego Kozłowa.
Przypominam o wysyłaniu rozpisek !!!
Termin przedłużam do 27.06 czyli JUTRA !!!!
Przesłane rozpiski będą drukowane !!!!
Termin przedłużam do 27.06 czyli JUTRA !!!!
Przesłane rozpiski będą drukowane !!!!
Lista uaktualniona. Wpłaty i rozpiski uzupełnię dzisiaj wieczorem/jutro rano.
Liczbę graczy z powodów technicznych muszę ograniczyć do 22/24 max
zostały max 4 miejsca.
Liczbę graczy z powodów technicznych muszę ograniczyć do 22/24 max
zostały max 4 miejsca.