Odszedł od nas Ziemko... :(
Odszedł od nas Ziemko... :(
Za stroną XIII Kohorty:
"Drodzy Członkowie, Sympatycy i Przyjaciele Klubu Gier Bitewnych XIII Kohorta. Z największym żalem zawiadamiamy, że w dniu dzisiejszym umarł nasz Przyjaciel, jeden z Filarów Klubu, długoletni Gracz, Ziemowit "Ziemko" Żywiołowski. O stracie poinformowała jego Mama na FB. Postaramy się poinformować Was jak najszybciej o dacie pogrzebu licząc, że pożegnamy Naszego Druha w sposób godny i liczny."
Warto też przypomnieć, że Ziemko był jednym z administratorów BP, odwalając tutaj kawał świetnej roboty. Przede wszystkim jednak był tak zwyczajnie bardzo dobrym człowiekiem... Będzie nam go brakować
Pokój Jego Duszy
"Drodzy Członkowie, Sympatycy i Przyjaciele Klubu Gier Bitewnych XIII Kohorta. Z największym żalem zawiadamiamy, że w dniu dzisiejszym umarł nasz Przyjaciel, jeden z Filarów Klubu, długoletni Gracz, Ziemowit "Ziemko" Żywiołowski. O stracie poinformowała jego Mama na FB. Postaramy się poinformować Was jak najszybciej o dacie pogrzebu licząc, że pożegnamy Naszego Druha w sposób godny i liczny."
Warto też przypomnieć, że Ziemko był jednym z administratorów BP, odwalając tutaj kawał świetnej roboty. Przede wszystkim jednak był tak zwyczajnie bardzo dobrym człowiekiem... Będzie nam go brakować
Pokój Jego Duszy
"I fart in your general direction"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Pokój Jego Duszy...
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Powiem szczerze, że jestem w szoku, często się nie zgadzaliśmy, nie mniej robił kawał dobrej roboty tu na forum, bardzo wielka szkoda bo to młody chłopak. Kondolencje od Legionu z Krakowa dla Jego rodziny oraz Pokój Jego Duszy...
Ziemas, jeszcze zagramy...
Panowie i Panie, smutek smutkiem, DMP DMP.
Trzeba Ziemka pożegnać. Kulnąć kostką z każdego klubu, kto może wysłać delegację, kwiaty. Pokazać, że pamiętamy. Bo to był jeden z nas.
Ja jadę na pogrzeb. Bo to jest ostatni raz, żeby się z Ziemasem pożegnać.
Smutno jak cholera.
Panowie i Panie, smutek smutkiem, DMP DMP.
Trzeba Ziemka pożegnać. Kulnąć kostką z każdego klubu, kto może wysłać delegację, kwiaty. Pokazać, że pamiętamy. Bo to był jeden z nas.
Ja jadę na pogrzeb. Bo to jest ostatni raz, żeby się z Ziemasem pożegnać.
Smutno jak cholera.
Szok.
Teraz będzie na nas patrzył z góry.
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie..
Teraz będzie na nas patrzył z góry.
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie..
Wisła Kraków.
Ależ szok! Kondolencje dla rodziny. Bedziemy o nim pamietac.
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Masakra.... a tak się Ziemko cieszył ze w Niemieckiej klinice przez XX miesięcy zwalczył nowotwór.....i najwyraźniej skurwiel go jednak dopadł po raz drugi..
Gorące kondolencje dla jego rodziny i najbliższych znajomych z XIII Kohorty.
Trzymaj się Stary jak czytasz co to piszemy, jesteście z Tobą całym sercem...
Gorące kondolencje dla jego rodziny i najbliższych znajomych z XIII Kohorty.
Trzymaj się Stary jak czytasz co to piszemy, jesteście z Tobą całym sercem...
Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
Maksymalnie uśmiechnięty i pogodny człowiek. Takim go zapamiętałem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Myśleliśmy o czymś takim jak memoriał, więc widzę, że idea by się spotkała z dobrym przyjęciem. Będziemy myśleć. Póki co czekamy na termin pogrzebu, który pozwolę sobie tutaj zapisać- być może ktoś zechce się pojawić.Dalmar pisze:Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Ostatni raz Ziemka widzialem na turnieju 8ed. w lodzi, parówka, pare dobrych lat temu. Wrócilismy na sale z kumplem i wyplismy z Ziemkiem i jego znajomm po kielichu! Az ciezko uwierzyc.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
jesli taki memorial bedzie, to postaram sie przyjechac. Mysle, ze duzo ludzi z dawnych battlowych lat, ktorzy poznali Ziemka, rowniez przyjechaliby.Pacek pisze:Myśleliśmy o czymś takim jak memoriał, więc widzę, że idea by się spotkała z dobrym przyjęciem. Będziemy myśleć. Póki co czekamy na termin pogrzebu, który pozwolę sobie tutaj zapisać- być może ktoś zechce się pojawić.Dalmar pisze:Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Nie znałem go dobrze, ale zawsze był battlową legendą i jedną z bardziej zasłużonych osób w rozwoju tej społeczności. Wielkie wyrazy współczucia dla rodziny, bliskich i wszystkich znajomych. Taki turniej to naprawdę fajny pomysł, bo który battlowiec nie chciałby być uczczony dźwiękiem setek turlających się kostek.