Sami widzicie, że dla was jedzenie kebsów to jakiś sport, dla nas sposób na życie

nie zakladalbym sie o to :>Napadzior pisze:Automatyczna przegrana. Dziop jest VegeShino pisze:oj malutki. Wiem, ze jest Was legion, ale my mamy DziopaMilczek pisze:Shino, Napadzior ile ważą wasze teamy?
Nie ma problemu pić będziemy cały weekend więc zawsze gdzieś się spikniemylwieserce85 pisze:Az ciezko uwierzyć ze Wloclawek bedzie na DMP....serce sie moje raduje bo Kujawiak to myl moj najbardziej udany i chyba pierwszy master poza warszawa....mam nadzieje ze wrocicie do aktywnego grania a na dmp musimy sie spitkac i wypic browca.Heptun pisze:I jak - rozpiski dziś wieczorkiem będą dostępne ?
Wpłacili ale nie przysłali rozpisek:Rince pisze:48 teamow. Zapisanych wstepnie bylo 50. Kto sie nie dopisal i chce zepsuc statystyke?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Z tego co widziałem w weekend ma padać deszcz, także może być kiepsko z telebimem na zewnątrzLaik pisze:Oczywiście - tuż przed halą są leżaki