Biedne Elfy
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
No i gracze WE nie mogą się przyczepić "czemu HE mogą brać dwa orły jako jeden rare a my nie "
Być może Ulthuanie lata ich więcej

Skoro o elfach mowa, mam takie pytanie, z racji ze nie mam zamiaru kupowac kodeksu do DE przed wyjsciem nowego a zaczalem zbierac jako druga armie i posilkuje sie army builderem, mam pytanie, czy beastmaster na mantysi zjada 2 sloty hero? Bo w AB jest pokazane ze tak, natomiast highborn na mantysi pozera sam slot lorda.... Jak to wiec jest?
nie chce zakładać nowego tematu wiec,
jak się ma fear goblinów do phoenix guardów? Czy jak ich siła jest wystarczająca to zieloni odczuwają terror?
jak się ma fear goblinów do phoenix guardów? Czy jak ich siła jest wystarczająca to zieloni odczuwają terror?
a w przypadku rzucenia na jakikolwiek oddział HE feara z shadowa? To chyba tak, prawda?
na fenixów to wiem ,ale czy jak sobie rzuce feara na spearelfy to czy gobliny maja dalej feara na nie czy już terror...
wydaje mi sie, ze tak.
jesli rzucimy na oddzial wzbudzajacy fear, to zaczyna wzbudzac terror. a elfy dla gobasow wzbudzaja fear same z siebie wiec czemu nie?
jesli rzucimy na oddzial wzbudzajacy fear, to zaczyna wzbudzac terror. a elfy dla gobasow wzbudzaja fear same z siebie wiec czemu nie?
jakbys przeczytal opis czaru nt ktorego rozmawiamy przed wypowiadaniem sie na forum, podejrzewam ze twoje wypowiedzi mialyby ciut wiecej wspolnego ze stanem faktycznym.
nie. Dostaja feara z czaru (nie maja go) Sami z siebie nie maja feara na gobliny (to dziala tu w druga stroneKosa pisze:a w przypadku rzucenia na jakikolwiek oddział HE feara z shadowa? To chyba tak, prawda?

IMO Shino ma racje...
tym razem glupot nie gada
elfy nie wzbudzaja feara, to tylko goblinki czuja feara przed elfami - mala, subtelna roznica
tym razem glupot nie gada

elfy nie wzbudzaja feara, to tylko goblinki czuja feara przed elfami - mala, subtelna roznica

Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, o 14:42 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.

w zasadzie to racja 
szkoda, no ale to nie jest aż tak ważne, chociaż mogłoby byc zabawne

szkoda, no ale to nie jest aż tak ważne, chociaż mogłoby byc zabawne

- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Maja Terror przy szarży (oczywiście jeśli maja muzyka)Robak pisze:No to jeszcze jedno pytanie do feara, jak rzuce feara( 4 z athel loren) z na wild riderow to przy szarzy maja terror czy dalej tylko deara?