DMP, wyniki strona 20
-
- Chuck Norris
Re: [Kraków] DMP 7-8.07 Stara Zajezdnia
[quote="Laik"]Oczywiście - tuż przed halą są leżaki i telebim co do
50tego teamu - jeżeli są jakieś chętne osoby to pilnie proszę o kontakt - mogę zaoferować darmową wejściówkę a 5 teamów uniknie baja:)[/quote
Hehe, mogliśmy sie nie zgłaszać i zaoszczędzić 5 stówek ]
50tego teamu - jeżeli są jakieś chętne osoby to pilnie proszę o kontakt - mogę zaoferować darmową wejściówkę a 5 teamów uniknie baja:)[/quote
Nie wiem, gdzie to zgłaszać... ale znalazłem błąd w rozpisce zespołu Legion 2, Elt, Dwarven Holds.
Oddział dwóch żyrek kosztuje 305, a nie 300 jak jest w rozpisce. Po poprawce rozpiska wyjdzie na 5003 punkty (przeliczyłem punkty, ale nie sprawdzałem pozostałych oddziałów pod kątem poprawności).
Oddział dwóch żyrek kosztuje 305, a nie 300 jak jest w rozpisce. Po poprawce rozpiska wyjdzie na 5003 punkty (przeliczyłem punkty, ale nie sprawdzałem pozostałych oddziałów pod kątem poprawności).
Trochę prywatnego geszeftu: chce ktoś miodu z mojej pasieki? Mam świeżo odwirowaną lipę i zbierany w maju wielokwiat i leśny sudecki. Jak coś pisać na priv Jakość pierwszorzędna, zero oszukaństwa, chrzczenia wodą czy chińszczyzny.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
- wind_sower
- Masakrator
AndrzejAndrzej pisze:Laik pisze:Oczywiście - tuż przed halą są leżaki i telebim co do
Andrzej, myślenie zostaw kapitanowi
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Gniewko poprosze jeden sloik dziekuje
- Offspringman
- Kretozord
Ordin 2 ma tylko 4 graczy?
Hahahah przepraszam ze dopiero teraz ale wasze Kebabo czelendze bawia mnie niezmiernie Nie chce was martwic koledzy z Gorzowa ale Napadzior i Hoops znaja straszliwa pulapke drzemiacą w Kebabach w Krakowie. Boje sie ze was troluja mocno.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- Offspringman
- Kretozord
Sweet Reform też tylko 4 graczy?
Zobaczę czy się wyrobię, jeśli nie dzisiaj to jutro z rana
A w międzyczasie rozkład armii:
VC 23
SE 21
DH 21
EOS 19
DL 18
OK 16
WDG 16
SA 15
HBE 15
KOE 14
DE 13
ONG 13
VS 12
ID 10
BH 10
UD 9
A w międzyczasie rozkład armii:
VC 23
SE 21
DH 21
EOS 19
DL 18
OK 16
WDG 16
SA 15
HBE 15
KOE 14
DE 13
ONG 13
VS 12
ID 10
BH 10
UD 9
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.