Odszedł od nas Ziemko... :(
Re: Odszedł od nas Ziemko... :(
Nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie...
Tamte zajebiste czasy już nie wrócą.
Tyle lat razem a On tak po prostu nie zdał sobie 1+ z rerollem...
Tamte zajebiste czasy już nie wrócą.
Tyle lat razem a On tak po prostu nie zdał sobie 1+ z rerollem...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tyle symboliki,
-Pamiętam mój jedyny sędziowany master w Bydgoszczy w 2007r., przygotowania makiet i mapek u Ziemka w domu.
-Dosłownie pare dni temu komentowałem z nim ten sam temat po meczu z Senegalem...
-Mój podpis niezmieniony od 2012r.
-Pamiętam mój jedyny sędziowany master w Bydgoszczy w 2007r., przygotowania makiet i mapek u Ziemka w domu.
-Dosłownie pare dni temu komentowałem z nim ten sam temat po meczu z Senegalem...
-Mój podpis niezmieniony od 2012r.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Pogrzeb odbędzie się w sobotę 7 lipca o godz. 16. Kościół Opatrzności Bożej w Warszawie Wesoła ul. Księdza Piotra Skargi 2
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- swieta_barbara
- habydysz
Dużo battlowców będzie na DMP.
Pech.
Pech.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Zawsze mozna go uczcic minuta ciszy...szkoda Ziemka.uwielbialem sie z nim kłócić na border princes a na masterach godzić i smiac z siebie samych. świeć Panie nad jego duszą...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Infernal Puppet
- Masakrator
Smutna to wieść doprawdy. Nie znałem Ziemka, ale fajnie się udzielał w temacie heartstonowym. Pokój mu .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ja jutro będę na pogrzebie żeby pożegnać Naszego wiecznie pogodnego Ziemka..
Mam też prośbę do organizatorów DMP o uczczenie kilkoma minutami ciszy wielkiego chartem ducha człowieka który od nas odszedł o wiele za wcześnie
Ps: Znałem Ziemasa już od 20 lat , wciąż to do mnie nie dociera..
Mam też prośbę do organizatorów DMP o uczczenie kilkoma minutami ciszy wielkiego chartem ducha człowieka który od nas odszedł o wiele za wcześnie
Ps: Znałem Ziemasa już od 20 lat , wciąż to do mnie nie dociera..
Niezły pomysł. Przypuszczam, że sporo starych znajomych mogłoby się zjawić i poprzesuwać pacyny jak za dawnych czasów.Dalmar pisze:Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Kohortowe emeryty w najbliższy weekend temat ruszą i pewnie zorganizujemy coś po sezonie urlopowymYudokuno pisze:Niezły pomysł. Przypuszczam, że sporo starych znajomych mogłoby się zjawić i poprzesuwać pacyny jak za dawnych czasów.Dalmar pisze:Taki pomysł na szybko żeby Ziemka uczcić to zorganizować jakiś cykliczny turniej - może Master nazwany jego imieniem tak jak w Krakowie były turnieje imienia Łukasza Krawczyka (chyba dobrze zapamiętałem). Ziemko mega dużo wniósł jako osoba do naszego hobby dzięki czemu inni mogli się dobrze bawić i był jest zajebistym i dobrym człowiekiem wiem moim zdaniem warto go tak upamiętnić.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych