DMP, wyniki strona 20
Re: [Kraków] DMP 7-8.07 Stara Zajezdnia
Shino, przepraszam bardzo, ale od nas możemy wystawić Imrikko
Skoro padła przegrana przez walkower, to chłopaki z Rogatego jedzą kebsy bez czelendża na koszt Ordinu ... Mogli walczyć
Kurła, chłopaki pokryje 10 % kosztów przegranych (bez popitek, sam kebs haha, spiszemy kontrakt i przybijemy piątki z charchą ), tylko walczcie.
Bez względu na wynik można zostać środowiskową legendą ;P
Kurła, chłopaki pokryje 10 % kosztów przegranych (bez popitek, sam kebs haha, spiszemy kontrakt i przybijemy piątki z charchą ), tylko walczcie.
Dobra Shino to żeby nie było że tylko krzyczę wstąpię do tego twojego teamu jeśli przełożymy ten challenge na sobotę ( Rogaty szczur ma coś przeciwko ? Czy najedzą się tortillą ? )
Deal? czy dalej pękasz?
Deal? czy dalej pękasz?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
rozumiem, ze przyjmujesz ich challange jako zamiennik?Napadzior pisze:Skoro padła przegrana przez walkower, to chłopaki z Rogatego jedzą kebsy bez czelendża na koszt Ordinu ... Mogli walczyć
widziales ordin 2 wagowo? a ich mi proponowali wziac
Czołem ludziska zamiarowuje się pojawić jako statysta kupiec więc patrzcie w mój podpis i przywozcie co wam zalega po szafkach. Interesuje mnie tez prawie wszystko do bretki. Dozo!
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
A wracając do rzeczy ważniejszych
To jest dopiero czelendż, a nie jakaś tam bułeczka z mięskiem i tu trzeba rozsądnie siły rozplanować
Ile tego trzeba wypić na głowę??Laik pisze:Ważna informacja - koszt sali jest ściśle powiązany z utargiem jaki zrobimy przez weekend (- miejscówka jest genialna ale ma swoją cenę.
Utarg będziemy mieli liczony tyłko na barze wewnątrz budynku (przy okazji mamy tańsze piwo na nim), przed salą również jest bar ale tam będą kolejki, nie będzie się liczył do utargu i sa wyższe ceny
To jest dopiero czelendż, a nie jakaś tam bułeczka z mięskiem i tu trzeba rozsądnie siły rozplanować
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Fluffy przebija wszystkichmuchozol pisze:A wracając do rzeczy ważniejszychIle tego trzeba wypić na głowę??Laik pisze:Ważna informacja - koszt sali jest ściśle powiązany z utargiem jaki zrobimy przez weekend (- miejscówka jest genialna ale ma swoją cenę.
Utarg będziemy mieli liczony tyłko na barze wewnątrz budynku (przy okazji mamy tańsze piwo na nim), przed salą również jest bar ale tam będą kolejki, nie będzie się liczył do utargu i sa wyższe ceny
pamiętam DMP na których skończyło się jego ulubione piwo w sobotę
Glegut pisze:Czy już jest rano ?Laik pisze:Paringi będą rano, dopiero wróciłem do domu.
Pewnie nie. Jak było by rano to znalibyśmy już paringi.Tutajec pisze:Według mnie jest rano a paringow nie ma
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
O której zaczyna się rano dla Laika? I o której się kończy?
Ostatnio zmieniony 6 lip 2018, o 08:11 przez Bobson, łącznie zmieniany 1 raz.
Zenujacy poziom organizacyjny i brak szacunku do uczestnikow!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.