Jesteśmy!Manfred pisze: gdzie prawo i sprawiedliwość.

Jesteśmy!Manfred pisze: gdzie prawo i sprawiedliwość.
Bo magiczność lancy nie działa tylko w szarży, natomiast devastating charge(*.*) a i owszemShakin' Dudi pisze:E tam, lepszy wałek polecial o czym dowiedizalem sie przez telefon.
Koleś z lancą bretońską (devasteting charge d3 woundow) zabil demona mojemu koledze w drugiej fazie combatu tj. z 4A z S4 bo żaden z nich ,,nie wiedział'', że lanca działa tylko w szarży.
ale ty masz go na audiobookuFluffy pisze:Od 20 lat nie mialem rulebooka w receDlatego apeluję, aby jednak czytać zasady przed turniejem, a nie po :p
Akurat wording wolałbym potwierdzić w ksiazce.Durin pisze:o to ja tez przewalilem bitwe przez te speary;p
Jak znasz wszystkie przemioty i statystyki to tak, skrocona jest lepsza. Ale jak czegos nie znasz, chcesz potwierdzic wording, trwa to dluzej
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Miałem podobną sytuację - wydrukowałem sobie 2 kopie rozpisek w AB żeby zawsze przeciwnik miał, i jedyną osobą która ową rozpiskę przyjęła był bodajże Cezar, który tak samo jak ja gra vampirami XD Reszta albo chciała abym wyjaśnił wszystko pokrótce sam, albo miała wyjebane :/Dancaarkiiel pisze:U mnie było na odwrót, jak ziomek dostawał wszystkie statystyki i zasady specjalne to oddawał i prosił o szybkie streszczenie poszczególnych herosów oraz jednostek.
Divine JudgementGlonojad pisze:Bo magiczność lancy nie działa tylko w szarży, natomiast devastating charge(*.*) a i owszemShakin' Dudi pisze:E tam, lepszy wałek polecial o czym dowiedizalem sie przez telefon.
Koleś z lancą bretońską (devasteting charge d3 woundow) zabil demona mojemu koledze w drugiej fazie combatu tj. z 4A z S4 bo żaden z nich ,,nie wiedział'', że lanca działa tylko w szarży.
do mnie było tak sędziowane odnośnie maszyny imperium ale spoko, że jednak przyznajesz mi racjeślivek pisze:Swoją drogą - komuś tam źle zasędziowałem w którymś momencie jak był kocioł i potwierdziłem czyjeś słowa, że do okrągłych podstawek się nie maksymalizujesz. Oczywiście do okrągłych także maksymalizujemy i przepraszam za wprowadzenie w błąd, zorientowałem się już później i nie pamiętałem który to był stół by sprostować (wciąż nie pamiętam komu to było zasędziowane).
A przeczytaj co napisałem. Wytluscilem.Shakin' Dudi pisze:Divine JudgementGlonojad pisze:Bo magiczność lancy nie działa tylko w szarży, natomiast devastating charge(*.*) a i owszemShakin' Dudi pisze:E tam, lepszy wałek polecial o czym dowiedizalem sie przez telefon.
80 pts
Lance enchantment.
Attacks made with this weapon gain
Devastating Charge (Multiple Wounds (D3+1))
and
Magical
Attacks
Multiple działa tylko w szarży. To ty taki wałek sprzedałeś?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.