Moje bandy do Mordheim

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Mroczny Pomiot
Pseudoklimaciarz

Moje bandy do Mordheim

Post autor: Mroczny Pomiot »

Ostatnio zmieniony 23 gru 2007, o 18:58 przez Mroczny Pomiot, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Oj, ktoś tu zasad działania forum nie zna. W postach Html, PHP i inne języki nie dziłają, są tylko pewne tagi. Pousówaj to wszystko wbij jakies foty najlepiej w tagach IMG i będzie cacy

Mroczny Pomiot
Pseudoklimaciarz

Właśnie średnio się na tym znam;/, obczaje jak, a narzie wcisne linki na DA

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

bartdzo ładne figurki tylko metaliki wypadają blado. najprostszy sposób: dana metaliczna farba i wash czarny i brązowny. Efekt lepszy od drybrushu. Jeżeli to nie drybrush to sory.
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Panowie z południowych krajów, czy się soku marchwiowego na pili:), bo mają jakąś dziwną skórę. A tak poza tym to OK

Mroczny Pomiot
Pseudoklimaciarz

No właśnie to nie drybrush to rozwodniony dark flesh i black ink na boltgun a potem dry mithrilem

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Całkiem standardowy Tabletop. Niektóre rzeczy mogłyby byćbardziej wycieniowane np. metaliki inkiem a inne bardziej rozjaśnione, np włosy. Jedyna rzecz która mnie naprawde drażni w tym wszystkim, to podpis na podstawce Kapitana. O ile mi wiadomo to Kapitan po ang. pisze się CAPTAIN a nie capitain...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Figurki schludne. Ale napisy na podstawkach mi sienie podobaja. JEsli juz mialy by byc to jakies klimatyczne imiona Twoich wojownikow :)

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Zbik666 pisze: jakies klimatyczne imiona Twoich wojownikow :)
Krasnoludy mają imiona; choć rzeczywiście przydałyby się jakieś również dla Łowców, coś typowo imperialno-germańskiego w stylu Heinrich der Mutantjaeger, czy Adolf der Hexenvergewaltiger.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kapitan Hak pisze:
Zbik666 pisze: jakies klimatyczne imiona Twoich wojownikow :)
Krasnoludy mają imiona; choć rzeczywiście przydałyby się jakieś również dla Łowców, coś typowo imperialno-germańskiego w stylu Heinrich der Mutantjaeger, czy Adolf der Hexenvergewaltiger.
Ten to tylko o gwałceniu czarownic myśli...

No ale fakt, literówkę na kapitanie wypadałoby poprawić.

Mroczny Pomiot
Pseudoklimaciarz

Już nie ma tej literówki to stare zdjęcie :)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

bardzo czysto. ale chyba brakuje Ci zwyklej wiedzy pod tytulem "jak aldnei malowac figurki" bo predyspozycje masz. chyba ;) poczytaj troche, popytaj, podpatruj innych a napewne bedzie duzo lepiej ;)

Mroczny Pomiot
Pseudoklimaciarz

Dzięki :).

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

a nie wiem, nawet spoko, tylko nazwij wszytkie figurki. Mażesz je nazwac Lech, czech, Jarosław, Vladymir, Rus.... anie Pusta Podstawka ;p to zadne imie...

ODPOWIEDZ