Undead jest już bliskohypnotic pisze:Wow , brakuje jeszcze żeby Skaven i Raptor wyskoczyli z szafy

Undead jest już bliskohypnotic pisze:Wow , brakuje jeszcze żeby Skaven i Raptor wyskoczyli z szafy
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No faktycznie, nie pomyślałem o tej sytuacji z armiami. Na turniejem "pracuję"Xier pisze:Pitu, pitu też przyjdź muszę w końcu zobaczyć tą Twoją chadecje. W pewnym sensie wyszło na to, że zamieniliśmy się armiamihypnotic pisze:Wow , brakuje jeszcze żeby Skaven i Raptor wyskoczyli z szafyPozostało już tylko reaktywować stary Legion
To był mój trzeci typLaik pisze:Undead jest już bliskohypnotic pisze:Wow , brakuje jeszcze żeby Skaven i Raptor wyskoczyli z szafy
Siła!!!Janek(Gruby) pisze:Jak coś to bh
Dokładniehypnotic pisze: Jeszcze Seviego trzeba obudzić
Zrobiłem tak, ale widzę że cofnąłem się mocno w rozwoju. Nic nie ogarniam z tym unitów i zasad.PSz pisze:Zasady nie zmieniły się wiele ale zmieniło się wiele
Sevi ściągaj plik od Debeliala do AB a później już sobie przypomniesz
Przez te przyjazne maski we Włocławku przestałem wtedy graćhypnotic pisze:
Wiadomo że nic tak nie motywuje do wertowania zasad niż dostanie kilku masek w przyjacielskiej atmosferze
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.