Undead Legion - dyskusja / rozpiski
Moderator: Shino
Re: Undead Legion - dyskusja / rozpiski
Okrągła 75mm
Siema, możecie mi pomóc w malej kwestii? Co gra w obecnej mecie w tomb kingach na małe pkt (2500)?
Które rzeczy są tzw "must have"?
UD są najrzadziej reprezentowaną armią na duże punkty, na małe to jeszcze jej nie widziałem - więc jak nią zagrasz to będziesz trendsetteremGalharen pisze:Siema, możecie mi pomóc w malej kwestii? Co gra w obecnej mecie w tomb kingach na małe pkt (2500)?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ostatni raz TK grałem, jak jeszcze się na ślepo zgadywało odległosci przy strzelaniu z katapulty
myslalem, że armia dostała trochę love od 9th age a tu nadal lipa;/
myslalem, że armia dostała trochę love od 9th age a tu nadal lipa;/
- wind_sower
- Masakrator
Wchodzi kaszkiet, wchodzi sfinks, wchodzi katapa. Myślę, ze bardzo fajne rzeczy mozna złożyć na 2500
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Czy można jeszcze kupić ta setre??
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Git!Biały pisze:Jak będą do odbioru to dam Ci znać. Możliwe że sklep u nas zamówił więcej na zapasShakin' Dudi pisze:Czy można jeszcze kupić ta setre??
Widać po ETC, że pojawiły się deathstary z rydwanów, pytanie czy są one na tyle mocne? Jako Terracota?
@Shino - mógłbyś coś na ten temat powiedzieć?:)
@Shino - mógłbyś coś na ten temat powiedzieć?:)
8 rydwanów plus faraon mający 7a s5 plus bsb dający battle focus. Masz wtedy w szarży 5d3+12 impactów z s4, 33 ataki z ws5 s5 i lethal strike plus battle focus, te 7a s5 faraona i 3a bsb z s4 poison/lethal. Tylko to kosztuje prawie 2k punktów. ostatnio grałem na tym pierwsza bitwę wygrałem w 2 turze, pozostale 2 przegrałem. Jedną ze względu na extremalnie poniżej statystyki rzuty, a 3cią ze względu na milionową ilość stopni w pomieszczeniu i już mi się nie chciało. Ale ma to jeb...cie
Edit: no i jak wejdą CI wspomagaczki z magii to już w ogóle zadyma na maxa
Edit: no i jak wejdą CI wspomagaczki z magii to już w ogóle zadyma na maxa
ID: 2477