Francja Szwajcaria 85 - 75Królik pisze:Wlosi z Niemcami po 80. Idealnie.
Hiszpanie zrobili capa na NZ
Moderator: swieta_barbara
Francja Szwajcaria 85 - 75Królik pisze:Wlosi z Niemcami po 80. Idealnie.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
IMO łatwo sobie poradzą. Gdzie byli Niemcy na dmp? Albo lepiej, gdzie byli w Herford? Skoro Włosi tylko nimi zremisowali to znaczy, że i tu szału nie ma. Problem widzę tylko w Hiszpanach. Nie mamy wpływu na to co zrobą, a wyprzedzają nas póki co punktami z bitew. Teraz chodzi tylko o to, kto będzie miał bardziej pod górkę i pogubi jakieś punkty. Polska i Hiszpania wyprzedzają w tym roku resztę stawki. Takie mam wrażenie.JarekK pisze:Nadrobiliśmy, ale jak ma być złoto, to trzeba jutro wklepać Niemców, a potem Włochów. Ciężka przeprawa.
Powodzenia!
A ja myślę, że Hiszpania trochę wygra, ale i tak będzie finał Polska - Włochy.JarekK pisze:Nadrobiliśmy, ale jak ma być złoto, to trzeba jutro wklepać Niemców, a potem Włochów. Ciężka przeprawa.