ETC 2018
Moderator: swieta_barbara
DOKŁADNIEAlbo_Albo pisze:Pisałem także że NIE MOŻNA DOPUśCIĆ aby sytuacja z Konradem przesłoniła sytuację ze ZŁYM sędziowaniem
to są dwie osobne sprawy, złe sędziowanie i Abrassus, nie wypowiadajcie się na zagranicznych formach, niech sprawa przycichnie, wtedy pewnie się poruszy się temat samowolki sędziów i stronniczego sędziowania, takie rzeczy mogą rozwalić środowisko "po co mam tam jechać, tam sędziuje ten i ten a on nie lubi mojej armii lub mojego składu"
Nie zamyka, ma być ejszcze oswiadczenie sedziow uzasadniajace wszystkie decyzje podjete w trakcie turnieju (w tym zolte kartki) podobno
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- wind_sower
- Masakrator
Our statement is only available to the Chairmen at the moment, when they are done with it im sure it will be published, but for now we have to respect the Chairmen's decision on keeping the statement hidden
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Zasady były nie jasne? - tak. Wynikały z błędu? - tak. Czy przez to przestają być zasadami? - niestety nie. Rozumiem że sędziowie mieli ciężką decyzję, dwie możliwe decyzje krzywdziły jedną ze stron, ale była jedna która chociaż częściowo usatysfakcjonowała by obie strony. Tak niestety sędziowie stworzyli groźny precedens - można podważać zasady o ile są nie jasne. Ciekawe.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nie pisałem wcześniej bo proszono o nie pisanie przed decyzją Krzesłowych.
Teraz możecie sobie poczytać na forum etc stanowisko sędziów (generalnie spisane przez resztę z moimi dodatkami tylko).
Postaram się później napisać parę słów o wszystkim poza tą akcją i ew. odpowiedzieć na jakieś pytania jak się pojawią o samej tej decyzji. Ale to później.
Teraz możecie sobie poczytać na forum etc stanowisko sędziów (generalnie spisane przez resztę z moimi dodatkami tylko).
Postaram się później napisać parę słów o wszystkim poza tą akcją i ew. odpowiedzieć na jakieś pytania jak się pojawią o samej tej decyzji. Ale to później.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie ma co czytać. Sędziowie olali regulamin i tyle.
@ślivek, nie zazdroszczę Ci sytuacji, w jakiej zostałeś postawiony. Mógłbyś przy okazji oświadczenia wyjaśnić czy jakikolwiek team dostał kartkę za oszustwo lub usiłowanie oszustwa?
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Nasz czempion czystej gry oraz przegrywania z klasą obraża chairmana (z klasą):
I wouldn't be too surprised at Furions view point on this matter - this morning he has called me both a retard and a moron when debating this topic on our chairmens.
Interestingly, around this time I was messaged by another party on the same chat to say to stop arguing with idiots - fun times ahead!
Myślę, że można by przestać już polemizować bo chyba już za dużo "dymu" zostało zrobione.
Wg mnie plan działania powinien być następujący:
- przestać obrażać ludzi
- przestać się wykłócać
- przeprosić za awanturę z sędziami argumentując zachowaniem pod wypływem emocji
- przeprosić za sytuację z żoną
- postarać się ocieplić wizerunek kadry
- zaakceptować decyzję
- wnieść o uściślenie przepisów aby na kolejne lata zostawić mniej manewru sędziom
- spróbować się pozbyć pocichutku fjugina jako sędziego na przyszłe ETC o ile to możliwe
+ to co konstruktywnego przyjdzie Wam do głowy
Jako Team jesteście najlepsi i to udowodniliście. Furion Abrasus Laik Szaitis Shino Artur Rince Crusader jesteście wielkimi graczami i jednymi z najlepszych nie mniej teraz musi być na chłodno polityka a nie rejtanowswska walka ze wszystkimi.
Wg mnie plan działania powinien być następujący:
- przestać obrażać ludzi
- przestać się wykłócać
- przeprosić za awanturę z sędziami argumentując zachowaniem pod wypływem emocji
- przeprosić za sytuację z żoną
- postarać się ocieplić wizerunek kadry
- zaakceptować decyzję
- wnieść o uściślenie przepisów aby na kolejne lata zostawić mniej manewru sędziom
- spróbować się pozbyć pocichutku fjugina jako sędziego na przyszłe ETC o ile to możliwe
+ to co konstruktywnego przyjdzie Wam do głowy
Jako Team jesteście najlepsi i to udowodniliście. Furion Abrasus Laik Szaitis Shino Artur Rince Crusader jesteście wielkimi graczami i jednymi z najlepszych nie mniej teraz musi być na chłodno polityka a nie rejtanowswska walka ze wszystkimi.
Panowie, ja tam kupuje kopiuj-wklej bład.
Sędziowie zadecydowali a tu start gównoburzy
Nie kupuje natomiast tekstów o tej zazdrosci.
Sądze raczej że sami się zafiksowaliscie na robieniu kolejnych rekordów że straciliscie z oczu perspektywę.
W 2019 chyba trza wysłać JH by odbudować wizerunek
Sędziowie zadecydowali a tu start gównoburzy
Nie kupuje natomiast tekstów o tej zazdrosci.
Sądze raczej że sami się zafiksowaliscie na robieniu kolejnych rekordów że straciliscie z oczu perspektywę.
W 2019 chyba trza wysłać JH by odbudować wizerunek

- swieta_barbara
- habydysz
Tak tak, to by było równo 10 lat od kiedy wykolegowaliśmy Malala, Darka i Robsona z kadry. Piękne czasy. 14 dzieciaków temu.