Warszawa
-
- Chuck Norris
Re: Warszawa
Hey
Mam stół w PX na 18:00
A gracz wypadł
Ktoś chętny?
Mam stół w PX na 18:00
A gracz wypadł
Ktoś chętny?
-
- Chuck Norris
Dobry,
Niedziela rano w PX. Ktoś chętny?
Niedziela rano w PX. Ktoś chętny?
Ktoś chce mnie nauczyć grać w 9 edycję? Mam armię Chadecji. 8 edycję ogarniałem dobrze.
W Paladynacie rzecz jasna (w przyszłym tygodniu) najlepiej poniedziałek, wtorek, czwartek.
Punkty dowolne, godzina w zasadzie też (możemy zagrać nawet po 19 do 24).
W Paladynacie rzecz jasna (w przyszłym tygodniu) najlepiej poniedziałek, wtorek, czwartek.
Punkty dowolne, godzina w zasadzie też (możemy zagrać nawet po 19 do 24).
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
-
- Chuck Norris
Hey. Mam stolik na dziś wPX, a gracz skrewił. Ktoś chętny?
-
- Chuck Norris
Hey, ktoś chętny na czwartek. W PX koło 17:00?
-
- Chuck Norris
Hey. Zagram w sobotę rano. Najlepiej w PX.
Zagram jutro od 16:30 do wieczora - PX, Strefa MTG lub u mnie (Gocław). 509 696 587.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
ma ktos ochote zagrac jutro popoludniu?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Na Bemowie jest Adeptus, ale grają, jeśli obecny jest ktoś z klubu. Można też zagrać w Paradoxie na Anielewicza i w Strefie MTG przy Metrze Politechnika, to są normalne firmy i można wpadać w godzinach otwarcia. Są jeszcze inne sklepy z figurkami, gdzie da się zagrać, jeśli masz ich kartę członkowską.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Dzięki!Myth pisze:Na Bemowie jest Adeptus, ale grają, jeśli obecny jest ktoś z klubu. Można też zagrać w Paradoxie na Anielewicza i w Strefie MTG przy Metrze Politechnika, to są normalne firmy i można wpadać w godzinach otwarcia. Są jeszcze inne sklepy z figurkami, gdzie da się zagrać, jeśli masz ich kartę członkowską.
Polecam Gentleman's Club na Chmielnej 122. Dodaj się również do grupy na FB 'Sieroty po Battlu'. Możesz się bez problemów umówić tam na bitewkę w tygodniu albo w weekend.5
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ktoś jutro 30.09 wieczorem na 4.5 k ma ochotę zagrać?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki