"Galeria" :D Flinsha
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Akademia Flinsha
Siema
Zmalowałem model Drychy, choć ostatnio była jako Branchwrith
Nie do końca wyszło tak jak chciałem ale jestem zadowolony
Podoba się komuś? ;P
Muszę coś ze zdjęciami pokombinować
Zmalowałem model Drychy, choć ostatnio była jako Branchwrith
Nie do końca wyszło tak jak chciałem ale jestem zadowolony
Podoba się komuś? ;P
Muszę coś ze zdjęciami pokombinować
Ostatnio zmieniony 14 sie 2018, o 17:08 przez Flinsh, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
ładna
ale zrób jej jakieś oczy,
ja bym stawiał na pomarańczowo-żółte. Da jej to tą wisienkę na torcie
Podobnie bym zrobił jeszcze w tych zagłębieniach-runach na jej cyckach i brzuszku
ale zrób jej jakieś oczy,
ja bym stawiał na pomarańczowo-żółte. Da jej to tą wisienkę na torcie
Podobnie bym zrobił jeszcze w tych zagłębieniach-runach na jej cyckach i brzuszku
Jest spox
Tło daj po prostu jednolite. Białe albo czarne. Wtedy skupimy się na figurce. Ja preferuje białe. Foty dobre technicznie imo, nie prześwietliłes kolorów i wydaje mi się ze poprawnie oddają rzeczywistość.
Edit: kosa pierwszy. Ja bym zostawił ta wisienkę w spokoju. Zleje się z żabą
Tło daj po prostu jednolite. Białe albo czarne. Wtedy skupimy się na figurce. Ja preferuje białe. Foty dobre technicznie imo, nie prześwietliłes kolorów i wydaje mi się ze poprawnie oddają rzeczywistość.
Edit: kosa pierwszy. Ja bym zostawił ta wisienkę w spokoju. Zleje się z żabą
właśnie o to chodzi
Dzięki za odpowiedź!
Może na zdjęciach nie widać ale Drycha jest prawie do białego rozjaśniona. Nie jestem pewien tego żółtego
Rozkminie
Zrobiłem jeszcze zdjęcia ostatnich Korsarzy z towarzystwem, ale też coś średnio te fotki wyszły
Może na zdjęciach nie widać ale Drycha jest prawie do białego rozjaśniona. Nie jestem pewien tego żółtego
Rozkminie
Zrobiłem jeszcze zdjęcia ostatnich Korsarzy z towarzystwem, ale też coś średnio te fotki wyszły
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Michaldwarfcrypt
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Foty, fotami ale na zywo musi byc jeszcze lepiej!
Dzieki! Ciesze sie ze komus sie podoba poza mna ^^
Teutogena już nie mam bo poleciał do znajomego na prezentVarulf pisze:Drycha bardzo fajna
Teutogen też, masz jakieś inne zdjęcia? Najlepiej na jednolitym tle?
Za to zrobiłem fotki Drychy na bardziej jednolitym tle. Mi coś zawsze w tych zdjęciach nie pasuje
Co do korsarzy to moim zdaniem jedna z najładniejszych podstawowych jednostek w WH i właśnie przez te super płaszcze
Dziękuje wam fajnie jest się dowiedzieć, że nie tylko mi się podoba
ja dalej przy swoim muszą być żywe oczka ^^
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Najlepsze byłyby oczka świecące na niebiesko.
Siema
Ciągle się mecze się ze zdjęciami I chyba wychodzą mi najlepsze w dzień jak robię telefonem
Zmalowałem model Elfa, który bardzo mi się podoba i nawet jestem zadowolony mimo to, że lipny podkład utrudniał malowanie.
Księcia Elfów zgłaszam na PMotM LXXIII (pierwsze zdjęcie od frontu)
Przy okazji poprawiłem Driade tak jak część z Was radziła. To był świetny pomysł! Teraz ten model mi się bardziej podoba i jest jakby bardziej żywy. Tak nie wiele a tak dużo daje, dzięki za podpowiedź z kolorkami Kosa
Co sądzicie?
Ciągle się mecze się ze zdjęciami I chyba wychodzą mi najlepsze w dzień jak robię telefonem
Zmalowałem model Elfa, który bardzo mi się podoba i nawet jestem zadowolony mimo to, że lipny podkład utrudniał malowanie.
Księcia Elfów zgłaszam na PMotM LXXIII (pierwsze zdjęcie od frontu)
Przy okazji poprawiłem Driade tak jak część z Was radziła. To był świetny pomysł! Teraz ten model mi się bardziej podoba i jest jakby bardziej żywy. Tak nie wiele a tak dużo daje, dzięki za podpowiedź z kolorkami Kosa
Co sądzicie?
Dzięki!
oo, no, teraz driada żyje wszystko w jak najlepszym porządku
A czy elfik ma oczy? :> coby dalej kontynuować
Całkiem ciekawe te fioletowe lotki (mnie nie przekonują jeśli idzie o kolorystykę, wolę tutaj naturalne barwy jednak dobrze, że zrobiłeś jeszcze parę innych takich małych elementów więc jest dobrze).
I chyba bym podrasował pancerz, do bardzo jasnego złotego no chyba, że taki właśnie ma być. Jak dla mnie nieco się zlewa z całością. W zasadzie chodzi mi o napierśnik.
Wszystko i tak na spory plus, starannie i dobrze pomalowany, super
A czy elfik ma oczy? :> coby dalej kontynuować
Całkiem ciekawe te fioletowe lotki (mnie nie przekonują jeśli idzie o kolorystykę, wolę tutaj naturalne barwy jednak dobrze, że zrobiłeś jeszcze parę innych takich małych elementów więc jest dobrze).
I chyba bym podrasował pancerz, do bardzo jasnego złotego no chyba, że taki właśnie ma być. Jak dla mnie nieco się zlewa z całością. W zasadzie chodzi mi o napierśnik.
Wszystko i tak na spory plus, starannie i dobrze pomalowany, super
To dobrze
Za oczy to się w ogóle nie zabierałem :p Jakoś boje się malowania oczu w takich małych modelach. Wydaje mi się to mega tródne :p
Ogólnie to skóra jakoś średnio mi wychodzi...
Jednak z armoru jestem zadowolony :p Zbroja miała być jakby z jasnego brązu (dodałem trochę czerwonej a poźniej żółtej farby do brightbronze-vallejo).
A strzały są fioletowe bo to są Panie magiczne strzały co same latają ;p
Za oczy to się w ogóle nie zabierałem :p Jakoś boje się malowania oczu w takich małych modelach. Wydaje mi się to mega tródne :p
Ogólnie to skóra jakoś średnio mi wychodzi...
Jednak z armoru jestem zadowolony :p Zbroja miała być jakby z jasnego brązu (dodałem trochę czerwonej a poźniej żółtej farby do brightbronze-vallejo).
A strzały są fioletowe bo to są Panie magiczne strzały co same latają ;p
blądasek spoko tylko ja bym ciemniejszego washa dał dla podkreślenia włosków i delikatni podkreśliłbym rysy twarzy albo chociaż jeden z tych zabiegów bo tak trochę zlewa się wszystko na głowie. Reszta księciunia super
Zapraszam do mojego studia szukaj na FB Kuczolpaintlab