[MASTER] Poznań, 15-16.09. 2018
Re: [MASTER] Poznań, 15-16.09. 2018
Ja wiem ze to dosc pozno, ale pomyslcie moze nad jakims innym formatem. Ile mozna grac to 4500... jakies 3000 albo cos takiego, moze jakis kontyngent na 1000 do tego. Ile mozna grac to samo...
Żaba - monitorujesz temat na bieżąco?
Morze i wczesnie ale jak wiesz czym bedziesz grał to i tak nic nie zmienia a jak bedziesz chcial zmienic rospiske to w zależności jakie zmiany to takie punkty będą odejmowane a przedpłata tak wczesnie z powodu duzych kosztów wynajmu sali . Rzeby odbyl sie master to milewidziana frekfencja powyrzej 44 osub
@Żaba, dopisz mnie też proszę, pominąłeś mnie wcześniej.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Dobrze widziałem:
Przedpłata +2DP
Osoby które przysłały rozpiski (bez błędów) w wyznaczonym czasie otrzymają +4DP do klasyfikacji ogólnej.
+1DP dodatkowo jeżeli osoba poda swoje ID (http://ranking.wfb-pol.org), Imię, Nazwisko, Klub.
czyli w sumie do 03.09.2018 można zgarnąć +7 DP do klasyfikacji ogólnej ????
Przedpłata +2DP
Osoby które przysłały rozpiski (bez błędów) w wyznaczonym czasie otrzymają +4DP do klasyfikacji ogólnej.
+1DP dodatkowo jeżeli osoba poda swoje ID (http://ranking.wfb-pol.org), Imię, Nazwisko, Klub.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Przedpłate jak najbardziej rozumiem. Jak ktoś wyśle kase to raczej wiadomo, że sięŻaba Wlkp pisze:Morze i wczesnie ale jak wiesz czym bedziesz grał to i tak nic nie zmienia a jak bedziesz chcial zmienic rospiske to w zależności jakie zmiany to takie punkty będą odejmowane a przedpłata tak wczesnie z powodu duzych kosztów wynajmu sali . Rzeby odbyl sie master to milewidziana frekfencja powyrzej 44 osub
pojawi. Natomiast rozpiski można by przedłużyć, żeby był czas na testowanie zmian po Zielonej Górze. Dla przykładu termin rozp do 11.09 23:59. Nikt na tym chyba nie traci?
Możliwe, to bardzo ważne dla organizatora aby wiedzieć jak będzie wyglądała sytuacja osobowo finansowa. Ma to posłużyć zachęcie do wcześniejszego zgłaszania się. 7 ptk to taka norma dla mnie, powinno być 10Heptun pisze:Dobrze widziałem:
JarekK dobrze mówi, sianko może być do 3go, ale rozpiski później;)