To bardzo mile widzianyvalve pisze:Jak ktoś pierwszy raz na turnieju to mile widziany czy lepieij sie nie pokazywać?:D
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To bardzo mile widzianyvalve pisze:Jak ktoś pierwszy raz na turnieju to mile widziany czy lepieij sie nie pokazywać?:D
Zrobimy ci obcinke:)ślivek pisze:To bardzo mile widzianyvalve pisze:Jak ktoś pierwszy raz na turnieju to mile widziany czy lepieij sie nie pokazywać?:D
Przez schabowe chce mnie wykiwać z paryNapadzior pisze: 0. Napad & Szukam sympatycznej blondynki, w miarę inteligentnej, która nie lubi ceregieli i umie przyrządzić schabowe - Szczupły, wysoki, inteligentny, dobrze zarabiający, szukający pary Paweł. Jak do października nikt się nie znajdzie - to mogę grać z Cluzoe.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Jak chcesz takie wyzwanie rzucać to jedź samemu - podwójna chwała, albo podwójne upokorzenieStan pisze:Będzie jakiś temat do szukania pary czy pisać tutaj?
Lublin chce ruszyć dupy, szukam kogoś kto pomoże mi zrobić lepszy wynik niż reszta klubowiczów.